reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

miss no można się wściec;/ że też są jeszcze tacy lekarze;/ szkoda bo myślałam, że już poznasz płeć i będzie dziołcha:)) ale tak ja piszesz ważne, że z maluszkiem ok. Co do psiaka uśmiałam się bo mój ma tak samo..z radości potrafi się zapowietrzyć i później kaszle.. a jak chce wejść na kanapę to oprze się łapkami i czeka aż ktoś go podsadzi;dd

agawera można brać nospę, ja w pierwszej ciąży brałam 3 razy dziennie jak miałam skurcze przepowiadające. zdrówka dla córki;)

piszesz o koncu czy poczatku ciazy ?

reklama
cześć

mississ - buźka, niech się tą stówą udławi! właśnie dlatego chodzę na nfz - przynajmniej o to się nie wściekam, mnie tak kilka razy potraktowano w sumie, ostatni raz jak byłam u lekarza prywatnie z synkiem na ból ucha to mu kazała konował jeden witaminę c brać, a za 2 dni na stole operacyjnym wylądował z powikłaniami po zapaleniu ucha i cud że go na czas zoperowali a do szpitala wysłała go nasza wiejska pediatra natychmiast jak go zobaczyła - miałam ochotę tam wpaść i zamienić w gruzy tę klinikę pazernych konowałów - od tego czasu , pakiet rozszerzony na rodzinę m. zlikwidowaliśmy, a dzieci leczę w lokalnej przychodni, lub w ostateczności na ostry dyżur jadę, ciąże na nfz po takim samym potraktowaniu mnie przy pierwszej ciąży! wizyta 5 min. bez sprzętu i 150 zł - wyszłam w szoku i czułam się okradziona - nigdy więcej, to lepiej bezdomnemu tę kasę dać i przynajmniej zrobić coś dobrego, a już szczególnie jestem cięta na tych co kasę golą na szpitalnym publicznym sprzęcie, normalnie bym w więzieniach takich pozamykała, żeby raz się nauczyli łap do nie swojego nie wyciągać

ufff

i tyle bo mnie wis mississ zbulwersował

a mi dziś bleee a roboty full:dry:

poczytałam o opryszczce w ciąży i jestem zdenerwowana;(( że też to ***** musiało mi wyskoczyć:((

agawera nospę brałam po 30tc ale myślę, że na tym etapie nie zaszkodzi 2 x dziennie. Jeśli się mylę to mnie poprawcie.

Aaaaaa nie nadrabiam i nie wiem co komu pisać :confused:
Było pyt co robię na kopalni, siedzę i się nudze he he a tak serio to siedziałam w biurze rejestracji czasu pracy ale za mój pysk zdegradowali mnie na 3m-ce na magazyn odzieżowy. Ale chyba już po barborce wracam do biura bo nie wyrabiaja.
Zwolnilam się dziś na badanie krwi i moczu, myślałam że wrócę po pół godz a zeszło mi trzy tyle ludzi, połowa babel w ciąży;)
Ja dziś na obiad potrawke z piersi kuraka z ryżem robię i wlaśnie tak z doskoku z kuchni tu zaglądam.
Gratuluje udanych wizyt :)

Nadchodzą pierwsze święta mamasprzeda.pl dlatego chcemy świętować je w sposób szczególny i podarować coś od siebie innym dlatego zapraszamy wszystkich do zakupu na mamasprzeda.pl Fotogadżetów ze zdjęciem waszych maluszków. Dochód z tej akcji przeznaczymy dla dzieci, którym wsparcie na święta jest szczególnie potrzebne, przekażemy je Fundacji Dobrej Woli, która prowadzi ośrodek rehabilitacyjny dla dzieci.

Zapraszmy na Świąteczny Bazarek
MamaSprzeda.pl - Świąteczny Bazarek / Moje Pierwsze Święta

Dla starszych dzieci gadzety z napisem "Wesołych Świąt" ... naprawde fajnie jest na Boze narodzenie zrobic cos dobrego dla innych, którym troche mniej się w życiu poszcześciło.

1897909_380687202107117_3000868947318714483_n.jpg

małgoś - ja też właśnie mam na ustach, posmarowałam tym lekiem przeciwwirusowym - nie za bardzo wiem czym tu się przejmować???? chyba, ze masz ją gdzie indziej:dry:

Co do libido to u mnie nie spadło u mojego R też tylko że on boi się że krzywdę mi zrobi, jest cholernie delikatny a ciągle pyt czy nie boli itp doprowadzają mnie do szału :mad:
Jak byłam dziś w tym laboratorium które znajduje się w szpitalu to nie mogłam się oprzeć żeby na ginekologie nie wjechać, oddział odremontowany extra i widziałam kilka bobo maleńkich od razu zachcialo mi się już swoje mieć na świecie, slodziaki.

reklama
Do góry