reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Kamcia przykro mi bardzo:-(
Myszkajoasia a czemu na patologii, co się stało, pewnie coś nie doczytałam.

Koga super wieści, gratulacje!
MalaZosia moja córka w 3 klasie już, a nadal sprawdzam czy ma wszystko odrobione. Wiele razy, pomimo, że mnie zapewniała, ze wszystko zrobiła, okazywało się, że jednak nie wszystko. A dobra z niej uczennica, to jednak w parze z pamięcią o zadaniach domowych,to nie idzie;-)

Ostatnia edycja:
Nati to fajnie bo w podobnym wieku ciazowym jestesmy:tak:
Ginger kawke sobie wypij najlepiej z rana;-)
Lolcia Miki ma trzeźwy osad rzeczywistisci:-D

Hej. Dopiero wieczorem znajduje trochę czasu na nadrobienie Was.
Ginger a może spróbuj na czczo wypić wodę przegotowaną z sokiem z cytryny i miodem. Słyszałam ,że to jest dobre na te sprawy ale sama jakoś nie musiałam próbować.Albo kawkę tak jak pisze Koga.

Leżymy i na razie badają . Prawdopodobnie zapalenie pęcherza moczowego no i strasznie napięta mam macice ale z dzieckiem jest ok żyje i słychać serducho :-)

A na zaparcia najlepsze sa śliwki zalane wrzątkiem wieczorem i wypicie tego rano i zjedzenie :-) pomaga wszystkie kobiety w mojej rodzinie to stosują :-)

Witam się :)

Myszkajoasia- to dobrze, że z dzidziusiem ok. Co do śliwek to ja inaczej stosuję - zalewam wodą 3-4 śliwki i przed snem je wyjadam a wodę wypijam. Ale sprawdzę Twojego sposobu z wrzątkiem i z rana byle tylko nigdzie nie chodzić co by mnie gdzieś kupsztal nie ścisnął :)

Ja wczoraj trochę się zmartwiłam bo mi P masował brzuch oliwka i po jakimś czasie mnie bolesny skurcz złapał :/ I całą nockę "ciężko" mi sie spało. Nie wiem teraz czy to coś z dzidzią czy jelitami. Bo dopiero jak się wykupkałam przed chwilką to mi te "bóle" zelżały :)
Ogólnie to strasznie chce mi się pić od dwóch dni i to przez cały czas. A pijam jakoś 1,5 litra wody + maślanki i inne. Nie sądzę by to miało cos wspólnego z cukrem bo miałam badania i w normie, ale kto wie. Tu się wszystko może zmienić raz dwa.

Dziś mam wizytę. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok :)

Budzę młodego bo do szkoły dziś na 8-ą :)

Do później :)

A więc tak kawy nie pije bo nie lubię, mam po niej kołatanie serca no i najważniejsze nie pomaga próbowałam, musze te śliwki woda zalać ale to jutro bo dziś juz syropa walnelam heh kapusta nie pomaga zjadłam po 30 deko mogę popić mlekiem na mnie to nigdy nie działało taki jestem opony przypadek heh. Matko jak się zrobić ilość zimno 1 stopień Brrrrrr. Musze pochodzić po lumpeksach rozejrzeć się za kurtka bo jeszcze się zapinam ale w styczniu napewno się nie zapne. Oglądałam w c&a fajne ale trochę mi szkoda 3 stowy. Trzeba będzie kupić jakiś namiot :p

Hej
Melduje ze z dzidziem wsio ok :-) 6,6 cm serducho 160 uderzen :-)

Ginger
Padlam :-D:-D:-D predzej urodze niz sie zesram haha :p

Dzis i w nocy walcze z bolem bembenka bo mnie tak ugnialal i trzasl ze kosmos.

Myszka
Jak tam?

reklama
Dzien dobry :) pochmurnno dzis i zimno a musze do przychodni po recepte isc, ehh... Lenistwo :D
Gingerbaby o ile mnie pamiec nie myli to z Kacpim w ciazy tez mialam tego syropka mi pomogl po jednym dniu :) potem samo ruszylo
Koga mozna to tak nazwac :D powiedz czy twoi synowie tez sa tak rozni??
Myszkajoasia obh szybko cie wyleczyli. Trzymaj sie dzielnie :)
MalaZosia zaciskam &&&&&
Missis super wielkie gratki :)
Malutka i za ciebie &&&&
Ide chlopcom ciuchy szukac :)

Do góry