reklama
myszkajoasia
Fanka BB :)
Hej ja wlasnie wylądowałam w szpitalu na patologii ciąży ... jak bede cos wiedziec to napiszę buziaki i trzymajcie &&& za nas :**
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Malazosia
Ja robie u swojego gina. Nawet nie wiem czy dostane plytke. A gina mam na dlugosza we wrocku. Ale ja z krwi gen. Nie robie.
Archea
No bo mam takiego stracha ze hej. Choc do obsrania sie po cycki bylo by ciezko ze wzgledow takich ze tyle kupy by sie nie nazbieralo !hahaha sorry jestem obrzydliwa-wiem ;-) wybaczcie a co do ceny to wiesz 150 za usg i 100 za plytke haha ja w poprzedniej ciazy placilam 300... a 50 wiecej bo nie na cd tylko na pendrivie bbuhaha ktiry mial chyba 1 cZy 2 GB pamieci ! Phi;-)
Ja robie u swojego gina. Nawet nie wiem czy dostane plytke. A gina mam na dlugosza we wrocku. Ale ja z krwi gen. Nie robie.
Archea
No bo mam takiego stracha ze hej. Choc do obsrania sie po cycki bylo by ciezko ze wzgledow takich ze tyle kupy by sie nie nazbieralo !hahaha sorry jestem obrzydliwa-wiem ;-) wybaczcie a co do ceny to wiesz 150 za usg i 100 za plytke haha ja w poprzedniej ciazy placilam 300... a 50 wiecej bo nie na cd tylko na pendrivie bbuhaha ktiry mial chyba 1 cZy 2 GB pamieci ! Phi;-)
Smile mnie tez wlasnie tak przed tym scanem watpliwosci napadly. Nieszczescie spotkalo jedna z nas i kazda od razu wziela to do siebie. A za zdjecie fakt zdzierstwo przez to wzielam tylko jedno a usg nie wiem 10-15 min? Zaczelam podpytywac kobitke ale powiedziala, ze wszystko mi pokaze pod koniec a teraz musi sie skupic zeby wszystko dobrze pomierzyc i dobre ujcia zlapac. I fakt potem mi ladnie pokazala i opisala co i jak
Myszkajoasia trzymajcie sie dzielnie i czekamy na dobre wiesci.
Missis nawet na tym zdzieraja zeby za 50 zeta tylko 1 gb dostac
Myszkajoasia trzymajcie sie dzielnie i czekamy na dobre wiesci.
Missis nawet na tym zdzieraja zeby za 50 zeta tylko 1 gb dostac
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Koga
Gratulacje :-)
Jem platki i ide sie pindrzyc bbbrrr juz mam stracha!
Gratulacje :-)
Jem platki i ide sie pindrzyc bbbrrr juz mam stracha!
niemusisznic
Fanka BB :)
Kogą który to tydzień?
Kurde przeraza mnie to wszystko. Na kafeteri na kwietniowych 2013 chyba tylko 1 dziewczyna miała problemy..
Malgos a co tam u Was?
U mnie każda 'wizyta z Usg 90 zł plus 2 zdjęcia. Genetyczne ok 300 zł ale ja nie robię.
Myszka trzymam kciuki.
Malgos a co tam u Was?
U mnie każda 'wizyta z Usg 90 zł plus 2 zdjęcia. Genetyczne ok 300 zł ale ja nie robię.
Myszka trzymam kciuki.
reklama
byłam, widziałam, serducho bije!!!!!!!!!!!!!!! a młody człowiek ma 1,3 cm:-)
super
Kurde przeraza mnie to wszystko. Na kafeteri na kwietniowych 2013 chyba tylko 1 dziewczyna miała problemy..
Malgos a co tam u Was?
Myszka trzymam kciuki.
chyba mnie dopada jakaś deprecha..ostatnimi dniami nic mnie nie cieszy..nic mi się nie chce..pogoda do bani a ja z tych co lubią aktywność i dużo czasu spędzać na dworze..tyle, że nie lubię marznąć i siedzę w domu..wieczory długie więc szlak mnie trafia..do tego Dawid się rozchorował..kaszle aż się dusi i boję się, żeby na mnie nie przeszło. Dzięki, że pytasz. buziaki
myszkajoasia trzymaj się!!!! oby wszystko było dobrze.