reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
hej i ja się witam :)

byłam na pobraniu krwi i zasłabłam ale dostałam bułkę ha ha ha ha :-D
tak to jest całkiem całkiem choć się martwię czy nie mam zapalenia pęcherza bo mnie boli przy sikaniu ....

co do zakupów to nie kupuję jeszcze bo i na co ? jak płci nie znam jeszcze :sorry:

trzymam &&& za wizyty i usg tyż !!!! :* :* :*

później wpadnę :*

a i do 8 grudnia mam l4 jupi :rofl2::-D

Dawno mnie nie było, a tutaj taka wiadomość.:-( Też nie wiedziałam, że coś takiego może się zdarzyć bezobjawowo, no i że nie można poznać przyczyn !!!!! @Kamcia, Smutno mi okropnie i współczuje z całego serca. I jak tu się nie denerwować, jak tyle rzeczy może pójść nie tak :baffled::baffled::baffled:

Kamcia- absolutnie nie wiem co powiedzieć....jakoś nie zdawałam sobie sprawy,że na tym etapie ciąży również coś takiego może się zadziać...Tulę...:*
Dziewczyny, które robiły już USG genetyczne, ile za nie płaciłyście? Bo my mamy płacić 220 zł...

Cześć

Truskawka my nic nie placimy ale sprawdzilam z ciekawosci ile w moim miescie w pl sie placi i wychodzi 120zl
Lolcia czekamy na wiesci po scanie :-)

Musze cos na obiad wymyslic bo jednak placki nie przejda ;)

Witam sie i ja przy śniadanku.

Ale dzis nakrzyczałam na tego mojego syna aż mi źle z tym było.Przypadkiem zajrzałam do jego ćwiczeń z religii a tam kilka stron nieodrobionych lekcji. I musiał na szybkości je odrobić - zajęło mu to godzinę. Fakt faktem to tylko religia ale liczy się sam fakt, że lekcje ma odrabiać i sam o tym pamiętać. Wściekłam się strasznie. Ech.... przesadziłam z nerwami i krztkiem i to sporo. Na szczęście przeszło mi i syna przeprosiłam. Powiedziałam, że ochrzan mu się należał ale nie krzyki. Przytuliliśmy się i jest ok. Ale wyrzuty sumienia nadal mnie męczą. Tym bardziej, że jak się wkurzyłam to brzuch mnie zabolał i powiedziałam, że młody ciągle mnie denerwuje skargami, uwagami, nie pilnuje lekcji i jak coś się stanie dziecku to będzie jego wina :/ Nie wiem co mnie poniosło. Na szczęście mam mądre dziecko, które mi oznajmiło, że sama się denerwuję i żebym się nie denerwowała. Przyznałam mu rację. Ech... czasem człek taki durny i obciąża dziecko niepotrzebnie wyrzutami sumienia i poczuciem winy. Powiedziałam, że to nie jego wina a tylko moja bo to ja się denerwuję i muszę się starać by tego nie robić ale on też musi się starać i robić co do niego należy. Jak tu nerwy wsadzić do konserwy jak wszędzie sytuacje wkurzające. Ja taki nerwus jestem i czasem na prawdę łatwo mnie wyprowadzić z równowagi byle pierdoła a teraz w ciąży to już w ogóle. Choć cały czas nad sobą pracuję. Młody też nerwus ale co się dziwić.

Biorę się za to sprzątanie w szafkach chociaż strasznie mi sie nie chce :)

Lolcia - Powodzenia na scanie

myszkajoasia- dobrze, że była bułka w zanadrzu :)

Kamcia wyrazy współczucia, ja też przechodziłam przez to we wrześniu:-(

lolcia - i jak po scanie????

ja też idę na 14 na usg - pierwsze - naprawdę się boję .....

reklama
Do góry