dziewczyny, a te badania prenatalne robicie ze wzgledu na wiek (powyzej 35 lat)? czy jakis inny powod, ja nawet o tym nie myslalam ani w pierwszej ciazy, ani teraz... ale widze że wiele z Was sie decyduje
Mi prenatalne doktorek zalecił ze względu na wcześniejsze leczenie hormonalne, no i dlatego, że też mam ciążę zagrożoną - więc żeby wykluczyć dodatkowe powody do zmartwień jadę 21.11 do Szczecina. Niestety jeszcze minie trochę lat zanim załapię się na bezpłatne badania, bo mam 24 lata.
U nas też zakaz sexu. W pierwszej ciazy zakaz mialam cały czas, ciągle były jakieś komplikacje ciazowe, potem polog ciągnął sie 11 tyg, ciągle kapało i nie mogło skonczyc... Jak teraz będzie powtórka to zalamka zupełna.
Shea nie strasz mnie! My też mamy zakaz - tyle naszego co naskakaliśmy w pierwszych tygodniach, a już od 5 tygodnia zakaz. Ja nawet n robótki ręczne nie mam ochoty, a Sebek to robi oczy jak kotek ze shreka, aż mi go żal, haha
No raz przyznam się, że daliśmy upust emocjom na zakazie, nie po naszemu , bo przedelikatnie - no ale i ja się bałam i on. W trakcie samego seksu wszystko super, ale na drugi dzień...KOSZMAR! Podbrzusze mnie tak bolało, że się popłakałam. Także nunu, renia ręczkoska i cześć
Cześć dziewczyny doczytam was jutro dziś nie mam siły jestem załamana ....
dostałam na 2 miesiące zwolnienie ciąża zagrożona jutro jade do szpitala na zastrzyk i do domu .... mam dosłownie nic nie robić ...
miałam jechać do szpitala i zostac tam pare dni ale nie mogę bo nie mam z kim młodego zostawić M musi niestety pracować ...
jestem załamana ....
boję się że stracę to dziecko .... ryczę non stop .....
:-
-
-
no2:
Joasia - co się stało? Skąd taki zwrot akcji? Miałaś jakieś objawy? Twój mąż nie może wziąć kilku dni na opiekę nad dzieckiem? Znam ten strach - trzymam kciuki za zdrowie Twoje i Maluszka, jestem dobrej myśli ;**
Ja dzisiaj miałam odwiedziny dziewczyn z pracy, ubawiłam się do łez, bo otwieram drzwi, a tu jedna trzyma ptasie mleczko, druga śledzie, a trzecia piwo karmi, a następne dziewuszki przyniosły pączusie i ciastka, 100kg +
Jednak takie kolędy się przydają, bo człowiek totalnie zdziczeje.
Dobrej nocy mamusie ;*