koga
Mama Maksa i Julka
mamaAnia powodzenia na pewno wszystko się uda i wypali! - takie urodziny to fajne wspomnienia dla dziecka i przeżycie niesamowita, my co roku organizujemy huczne urodziny, bo podwójne (chłopaki mają urodziny w odstępie tygodnia) jesteśmy towarzyscy i imprezowi i wpajamy naszym, że fajnie jest się bawić, z tym, ze my to już całkiem po bandzie, bo urodziny są u nas w domu, łącznie z odsuwaniem mebli, wieszaniem girland, piniatą i walką na konfetti, niestety konfetti ma to do siebie , ze znajdujemy je jeszcze pół roku po imprezie zapraszamy też na nie sąsiadów, robię mnóstwo jedzenia i impreza kończy się zazwyczaj dość późno, ale chłopaki cieszą się tym niesamowicie i nawet wielkie sprzątanie po jest frajdą - ja do teraz wspominam moje urodziny domowe i parówki maczane w herbacie więc nie mogłabym tych wspomnień odmówić moim dzieciom a co do prezentów z wrażenia zazwyczaj odpakowywane są dzień po, bo przecież koledzy i koleżanki ważniejsi
MalaZosia - zazdroszczę, ze Twojego tablet nie rusza, mój niestety wciągnięty bardzo, zwłaszcza w minecrafta - na szczęście do tego są też książki, które czyta, ale i tak ciągle buduje i udoskonala swoje budowle
MalaZosia - zazdroszczę, ze Twojego tablet nie rusza, mój niestety wciągnięty bardzo, zwłaszcza w minecrafta - na szczęście do tego są też książki, które czyta, ale i tak ciągle buduje i udoskonala swoje budowle