reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

No to ja zmienię trochę temat.
Z ciekawostek przyrodniczych - dostałam prezent od męża - puzzle (super bo lubię a od czasu urodzenia młodego nie zabierałam się za nie z wiadomych przyczyn), ale jest jedno ale - te puzzle to ostatnia wieczerza 13200 elementów - i nie nie pomyliłam się w ilości :szok:

reklama
O ja głupia rano czułam się jakoś słabo ale pojechalam do pracy jechalam bardzo powoli a w pracy ledwo stałam czułam się tak jakbym zaraz miała upaść myślałam że mi minie :/ nigdy się tak nie czułam. No więc kazali do domu jechać i pytali czy dam radę autem oczywiście ze dam cała ja, boże nigdy się tak nie bałam jechać.teraz sobie leżę ale dalej mi dziwnie serce skacze jak oszalałe co jakiś czas
Niobe jadę do ciebie uwielbiam układać puzzle!!

Hej

Byłam trochę pracy, jeszcze popołudniu muszę na trochę iść. Na szczescie juz wróciłam, bo zaś zle sie czuje, kurde kiedy to minie???

Martyna ja tez właśnie pamiętam że w lampie wszystko sie odbijało, ale i tak najgorsze było na koniec jak zobaczyłam lekarza który wyglądał jakby z rzeźni wyszedł :-(

Neferetete Gratuluję udanej wizyty:)

Mississ my na Grudniówkach 2011 miałyśmy do dosłownie takich samych celów grupe zamkniętą:) Poznać się bliżej, nasze zdjęcia, zdjęcia dzieciaczkówj jak sie juz urodziy, i niekiedy do rozmów bardziej osobistych. Nawet na grupę zadko zaglądałam, tzn duzo zadziej niz na ogólny... Przenosic sie tam, na stałe - bezsensu.
Ja tez miałam parawan ale oczy same szły mi w strone lampy :-p

Truskawka a i u mnie biust juz wiekszy, az sie boje co bedzie jak badziemy karmic piersią, bo teraz juz mam problem z kupnem stanika... Przed ciaza nosiłam 80E/F

Niobe o rany!!! Za taką ilość nawet nie smiałabym sie zabierac! :-)

niobe - no to masz zajęcie na całą zimę:-D

jak mnie mdli bleeeeee, zjadłam kawałeczek czekolady o ja głupia !

No to ja zmienię trochę temat.
Z ciekawostek przyrodniczych - dostałam prezent od męża - puzzle (super bo lubię a od czasu urodzenia młodego nie zabierałam się za nie z wiadomych przyczyn), ale jest jedno ale - te puzzle to ostatnia wieczerza 13200 elementów - i nie nie pomyliłam się w ilości :szok:

kocham układać puzzle:) mam jeden widok z galopującymi konikami i wisi na ścianie:) ale tyle elementów układałabym pewnie całą zimę;dd

O ja głupia rano czułam się jakoś słabo ale pojechalam do pracy jechalam bardzo powoli a w pracy ledwo stałam czułam się tak jakbym zaraz miała upaść myślałam że mi minie :/ nigdy się tak nie czułam. No więc kazali do domu jechać i pytali czy dam radę autem oczywiście ze dam cała ja, boże nigdy się tak nie bałam jechać.teraz sobie leżę ale dalej mi dziwnie serce skacze jak oszalałe co jakiś czas
Niobe jadę do ciebie uwielbiam układać puzzle!!

oj nie dobrze..może to jakieś nagłe osłabienie? uważaj na siebie. Ja nie lubię kierować kiedy coś mi dolega..i czekam aż mąż wróci żeby zawiózł mnie 26km na zrobienie wyników bo nie chcę kierować kiedy mnie mdli;/ blee

Sosnowiczanka ja też myślę, że osobny wątek jedynie na zdjęcia i tematy nie wychodzące na światło dzienne.

Cześć laseczki.
Martyna , Sosnowiczanka ja miałam znieczulenie w kręgosłup, tzn. podpajęczynówkowe . Pamiętam ,że jak mi je podali to byłam mega szczęśliwa już bo mnie przestało boleć. Potem widziałam wszystko. Pamiętam,że się strasznie bałam bo zaczęło mi mrowić ręce i policzki i myślałam, że zaraz mnie uśpią i zaintubują. A już po jak mnie przekładali na łóżko to pamiętam ,że patrze a tu nogi jakieś lecą, i dopiero po chwili pomślałam ,że to moje. Hehehe. Wspomnienia.Następnego dnia czułam się nawet ok. Tylko na 3 dobę dostałam tzw. zespołu popunkcyjnego. Strasznie bolała mnie głowa i wymiotowałam.
Małgoś MI mdłości wracają co kilka dni. I to bez względu czy jestem głodna czy najedzona.A że jakoś nie mogę sie przemóc i zwymiotować to się tak męczę. Bolą mnie piersi no i czuję,że wszystko się naciąga. Np. jak kicham to boli mnie w pachwinach.
Mała Zosia trzymam kciuki. Powiedz kobiecie co o tym wszystkim sądzisz. W końcu to uczeń jest dla szkoły i powinien się tam czuć komfortowo a jego rodzic również.
Lece robić obiadek, zachcianka dziś na zupę ogórkową. Muszę jeszcze ogarnąć górę bo syf totalny.
Misiss mi się wydaje,że twój pomysł z wątkiem zamkniętym jest super.

Sosnoqiczanka
No dokladnie :-):-)
O kurde z tym rzeznikiem to niezle musialo byc :p ja pamietam ze mi cc robil lekarz z przedostatnim palcem w szynie haha nawet pamiwtam jak sie nazywal byl czadowy :-) ale kurde nie wpadlam na to ze w lampiw wszystko jest teraz na bank bede zwracac na to uwage!:-D uwielbiam takie rzeczy :p i pamietam jak mi wody chlusnely haha jakby ktos wiadro wylal to smieszne bylo:-)
Masz cyc jak nic :-) a czy po karmieniu tez tak opadly? Jezu sory za pytanie ... ale ja swoje piersi tak lubilam a po porodzie mam takie dlugie ze po ciazy na bank zrobie plastyke brzucha jak schudne i podciagne piersi. Ale to jak zrzuce kg do swojej ukpchanej wagi :-)

Niobe ekstra prezent :) moje aktualne wyczyny puzlowe to jakies farmy, traktory czy teletubisie na 48 elementow :D
Sosnowiczka mam podobny rozmiar :) 75 E a teraz to musze tez jakis nowy zakupic bo juz w ostatnim sie ledwie mieszcza :/
Missis dobre jestes z ta plastyka :D az ciekawa jestem efektu :)
Jakby mi sie dzis chcialo tak jak minsie nie chce... Ehhh ide do jakiej roboty bo mi tylek do krzesla przyrosnie :D

Dziewczyny mi jak robi się słabo to oznacza że mam za niski poziom cukru i wystarczy jak zjem coś bardzo słodkiego, po chwili przechodzi.

Malutkans zapraszam zapraszam bo sama to się chyba nad nimi zapłaczę. Ale jak to mój mąż stwierdził mają pełnić rolę terapeutyczną - mam przestać myśleć czy z maluszkiem wszystko w porządku i się zamartwiać tylko zacząć układać puzzle i nawet mam datę końcową wyznaczoną - poród :-D

reklama
Do góry