justyna270284
Fanka BB :)
Cześć laseczki.
Myszkajoasia głowa do góry. Wszystko sie ułoży. Faceci czasem tak mają ,że nie zastanawiają się co mówią.Przemyśli sobie wszystko i sam Cię przeprosi. A Ty zajmij się Kamilkiem i wyśpij się . Jutro będzie lepszy dzień.
Ciasteczko ja na zatoki też brałam sinulan ale nie wiedziałam ,że można go brać w ciąży. Dla mnie to genialne lekarstwo.
Dziewczyny ale macie tępo pisania. Ja w nocy byłam w pracy a jak wróciłam do domu to przespałam się do 12. Zrobiłam szybki obiad i dalej przetrolowałam cały dzień. Może jutro będe miała trochę więcej zapału do pracy to coś nadgonie bo mam syf w domu.
Ja miałam cc za pierwszym razem. Nie mam czucia w bliżnie, mało tego zrobił mi się bliznowiec. Moja blizna jest dość gruba, przypomina taki wałeczek. Czasem mnie boli. Kiedyś mi gin zaproponował wycięcie ale jakoś nie miałam chęci kłaść się na kolka dni do szpitala i przeżywania tego wogóle. To mi powiedział,że przy drugim porodzie mi to wytnie ,hehehe. Mam nadzieję,że zrobi mi teraz cc. Ja zaczełam rodzić sn ale wcale nie miałam skurczy partych, tzn. na zapisie ktg było je widać a ja ich nie czułam. Dziecku zaczeło lelcieć tętno i szybko na cc mnie zabrali. Ale miałam bóle krzyżowe więc się ocierpiałam trochę aż mój mąż w pewnym momencie powiedział do mnie,że chyba naprawde mnie boli a ja na niego wtedy nawrzeszczałam,że nie. Teraz się z tego śmiejemy ale ja mając wybór to zdecyduję się na cc.A masz tak ze przy bliznie samej czucia nie masz?:-) ja jeszcze mam uczucie jak nerwy skacza ale to od zawsze. Czuc jakby dziecko kopalo
Myszkajoasia głowa do góry. Wszystko sie ułoży. Faceci czasem tak mają ,że nie zastanawiają się co mówią.Przemyśli sobie wszystko i sam Cię przeprosi. A Ty zajmij się Kamilkiem i wyśpij się . Jutro będzie lepszy dzień.
Ciasteczko ja na zatoki też brałam sinulan ale nie wiedziałam ,że można go brać w ciąży. Dla mnie to genialne lekarstwo.
Dziewczyny ale macie tępo pisania. Ja w nocy byłam w pracy a jak wróciłam do domu to przespałam się do 12. Zrobiłam szybki obiad i dalej przetrolowałam cały dzień. Może jutro będe miała trochę więcej zapału do pracy to coś nadgonie bo mam syf w domu.
Ostatnia edycja: