Rany, wystarczy odejsc na chwile od komputera.... Piszecie i piszecie, jakby tak ze dwa dni nie zajzec to niebyło by szans na nadrobienie was :-) Ale to fajnie
))
Justyna ja tez czułam mrowienie na niemal całym ciele.... Wogóle to wczesniej miałam podane ZZO, wiec na bloku operacyjnym początkowo byłam zdziwiona ze kolejne znieczulenie mi podają
Oj po fakcie to sie nawet niezle wspomina
Mississ nie, nie opadły
Przynajmniej nie na sam dół
A na serio, ja cały czas podczas karmienia chodziłam w staniku, bo ktos mnie nastraszył ze jak sie karmi, jest mleko, to cyc ciezki i idzie na dół, wiec z przezorności, zeby był podtrzymany to nosiłam usztywniane staniki. Wiadomo, biust w rozmiarze E nie jest taki sterczący jak powiedzmy B, bo waga robi swoje, no, ale jak po niemal 1,5 roku karmienia wydaje mi sie ze jest przyzwoity
Ale powiem wam ze jak karmiłam małego, to nawet moja przyjaciółka powiedziała mi ze zazdrości mi cycków, były wielkie. Wyglądałam jak Pamela (no moze talia nie ta:-))
Niobe a robiłaś krzywą cukrową??? Niektóre panie w ciąży dostają cukrzycy ciążowej, która po porodzie mija.
Moja mama miała cukrzyce zanim urodziła moją siostre (22 lata ma siostra) i nie wiedziała wówczas ze taką chorobe ma, lata temu takich badan nie robili. Moja siostra urodziła sie z wagą 6 kilogramów i 68 cm długości. Przy cukrzycy bardzo duze dzieci sie rodzą.
Kurde zupa ogórkowa chodzi za mną juz z tydzien, ale jak zwykle kocham gotować to teraz jakoś nie mam sił...
Nati trzymam kciuki, musi być dobrze. postaraj sie wypoczywac jak najwiecej, wiem ze z małym dzieckiem nie jest to łatwe.. A nie masz jakichs dziadków do pomocy?
Nemi witaj wsród nas, w koncu ktos z moich okolic
Matylda niedawno pisałyśmy o łóżeczkach
Ja mam po synku, drewniana.
Archea a skąd dokładnie jestes? Ja zapisałam sie na 28 listopada, do Tychów. Moja siostra niedawno była tam na prenatalnych. W pierwszej ciąży robiłam w Sosnowcu i byłam zadowolona.
Mississ tak przez brzuch pierwsze prenatalne juz sie robi.