Neferetete ja akurat nie piję kawy wogóle więc mnie problem nie dotyczy :-)
Ja dziś idę odebrać wyniki badań i wieczorem do gina. Na toksoplazmoze nie robiłam, nie zalecił. Miałam tam wassermana i krew , mocz, cukier...
Małgoś mozna pic melisę. Ostatnio szukalam jakie ziola mozna pic w ciąży i na pewno mozna wlasnie melise, rumianek i miete, Mnie to wystarcza
Dziewczyny a jakie to jest usg 4D??? Bo 3D miałam, ale 4D to nie wiem co to...
GingerBaby trzymam kciuki za wizyte u endo... Sama mam pronlemy hormonalne, coś strasznego. Oby u ciebie nie było to nic powaznego!
Alkmena ja zaraz po porodzie pytałam lekarza o kolejny poród, jak to wygląda i powiedział ze jak jest cesarka to nastepnym razem tez robią cc.
Ja tez kupię nianię elektroniczną. Poprzednio kupiłam monitor oddechu- nie ku[pie napewno, bo 3 razy włączył mi sie w nocy, na szczescie fałszywy alarm, ale strachu co ci sie najadłam to moje... baldachim? Miałam taki duży, Alan ciągnął za niego, nieprzydatny, szybko zdjeliśmy. I na pewno nie polcam octoniseptu, czy jak sie to pisze do pępka- dlugo nie chciał sie goic. Spirytus kupiłam poszło raz dwa. Wogóle mysle ze mozna by założyc na ten temat osobny wątek, co potrzebna/ niepotrzebna dla dziecka.
Doczytam was pozniej, bo musze uciekać!