o to najlepiej zapytaj ginekologa..jeśli ciąża nie jest zagrożona to można się przytulać ja w poprzedniej ciąży nie miałam zakazu i normalnie współżyłam z mężem ale oczywiście uważaliśmy i przeważnie pozycja na boku;dd w tej ciąży lekarz również mi nie zabronił ale moje libido dopiero od kilku dni wróciło i pewnie jak będzie okazja to skorzystam z przytulanek mężaczesc dziewczyny, chcialam sie was poradzic, jak to jest ze zblizeniami w pierwszym trymestrze? wczoraj z moim troche sprobowalismy, byl delikatniejszy i wgl a teraz mnie podbrzusze boli i lewa strona, nie jest to jakis straszny bol nie do wytrzymania ale troch mnie zaniepokoil bo wczesniej nic nie bolalo
cześć kobietki
dzisiaj ciężki dzień, w nocy poleciała mi krew, teraz już niby tylko jakieś brudy w śladowych ilościach
co 15 minut jestem w WC i sprawdzam
dzwoniłam do gina, mówi żeby nie panikować skoro już nie leci, i spokojnie mam czekać do wizyty którą mam w środę o 12 a jak się jednak pojawi to mam do niego jechać
kochana oby to nie było coś poważnego. Trzymam kciuki za zniknięcie plamienia.
śmieje się bo ja też nastawiona na córeczkę jak większość z Was i ciekawa jestem której z nas trafi się córa moja teściowa wczoraj mówiła, że fajnie jakby była tym razem wnusia a mój Dawid na to " o nie..żadna wnusia..ma być chłopak i koniec". to się porobiło