M
marzycielka
Gość
Ja nie rozumiem jak można oddać swoje dziecko. A jaki jest powód takiej decyzji?
Która z was miała lub ma bóle w podbrzuszu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój skończony koc miałam już dawno pokazać ale mi się zapomnialo
Ja nie rozumiem jak można oddać swoje dziecko. A jaki jest powód takiej decyzji?
Cześć. Misiss czy mnie może pamiętasz? Bardzo chciałam się dołączyć do Waszego grona na samym początku. Wtedy niestety nie udało się ale w tym cyklu wielka niespodzianka. Dalej nie moge w to uwieżyć. Okresu nie ma już tydzień i kilka testów z dwoma kreseczkami a ja dalej nie byłam pewna. Ale dziś już dwie mocne krechy pokazały się na teście robionym około 14 więc już to do mnie powoli dotarło. Udało się:-) JUPI Jestem mega szczęśliwa . Ale oczywiście mam też obawy jak to wszystko będzie. Jeśli pozwolicie to dopisuje się do Was. W grupie zawsze rażniej;-)
Mój skończony koc miałam już dawno pokazać ale mi się zapomnialo
patrząc na Twój suwaczek to jesteś na takim etapie, że podbrzusze może boleć.
Dziś mam 5 dzień bez mdłości))
czesc dziewczyny, chcialam sie was poradzic, jak to jest ze zblizeniami w pierwszym trymestrze? wczoraj z moim troche sprobowalismy, byl delikatniejszy i wgl a teraz mnie podbrzusze boli i lewa strona, nie jest to jakis straszny bol nie do wytrzymania ale troch mnie zaniepokoil bo wczesniej nic nie bolalo
i wytlumaczcie co to ten konflikt serologiczny bo z nazeczonym mamy te sama krew 0 RH + , czy to jest ten konflikt czy jest on wtedy jak mezczyzna ma plus a kobieta minus?