reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Dziewczyny któraś z was kiedyś podawała tytuł książki w typie 50 twarzy Greya i crossa przypomnijcie tytuł ;)

O, ja sporo takich książek przeczytałam , teraz jestem w trakcie przerabiania Piekła Gabriela (3 tomy) bardzo fajna, polecam.
A my dzisiaj zrobiliśmy sobie przejażdżkę i maraton po rodzinie. Wczoraj także powiedziałam swoim rodzicom o ciąży , taki impuls.
Jutro mój mąż wyjeżdża na 5 dni więc będę sama z Oliwią i wreszcie się wyśpię ;-) Mdłości jeszcze praktycznie nie mam ale czuję wszystkie zapachy i to bardzo dosadnie.

A jak wam mija niedziela?

Minka1 w którym jesteś tyogdniu?

Marzycielka Według moich obliczeń, to jestem w 8 tygodniu tak mniej więcej. Liczę według owu,bo wiem kiedy była.

Ja mam górę prasowania, więc zaraz się za nią zabieram.

Uff.. już wszystko wróciło do normy. Jutro mam wizytę dopytam co i jak. Kupiłam płyn do higieny intymnej z AA typowo łagodzący. Jest o niebo lepiej i mogę chodzić.;)
Dzisiaj byliśmy u chrzesniaka mojego mezulka. Pewnie bd przeżywać całą nic znowu. Chłopczyk 2 latka a matka go wydała siostrze na odchowanie. Babcia strasznie przeżywała, bo po miesiącu przyjechał z ciocia ich odwiedzić. Tak mi się przykro zrobiło. .
Ona nie pracuje siedzi w domu.. tego nie potrafie zrozumieć

Co Was dzisiaj tak malutko?? lenistwo weekendowe czy odwiedziny u rodziny? ;p

mamamm całe szczęście, że Ci przeszło ale sama jestem ciekawa co to mogło być.. a co do tego dzieciaczka to dla mnie szok..nie pojmuję jak można oddać własne dziecko innej osobie na odchowanie...

powoli zbieram się do łóżka i życzę Wam spokojnej nocy:*

Tak mi szkoda tego chłopca. To jest ich drugie dziecko. Tylko to pierwsze od narodzin do 3 r.ż. mieszkało właśnie u tej cioci.
Książki uwielbiam, mało teraz czytam. Hak mnie książka wyciągla to potrafiłam całą noc czytać bo w dzień nie było jak.

reklama
Mój skończony koc :) miałam już dawno pokazać ale mi się zapomnialo :)

Załączniki

• 1414354361073.jpg
    1414354361073.jpg
    42 KB · Wyświetleń: 55
Do góry