reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Hejka dziewczyny, co to ciąża biochemiczna?

Koga mam tak samo ale się nie martwimy tylko cieszymy i jako doświadczone życiem staruszki swiecimy innym przykładem ! Czasami ewentualnie dogryzamy młodszym co by sobie humorek poprawić ☺ (taki żarcik oczywiście ☺)

Ostatnia edycja:
reklama
Smile moze mlody wszedl w jakis okres, ze wszystko sam? Miki bardzo sie rozwinal odkas do przedszkola poszedl. Poczatki byly okropne bo plakal i plakal i plakal a teraz chodzi chetnie. Zreszta my nie planujemy powrotu wiec niech sie obraca miedzy angielskimi dziexmi to bedzie mu latwiej w szkole :)
A maly wie o rodzenstwie? Moze zrobil sie zazdrosny troszke??
Nefretet staruszki?? :D zeby miec taki status trza miec 70+ :D teraz to poprostu same 18tki ot co :D
Cosik mi dzis zimno. Mam nadzieje, ze nic mnie nie rozlozy. W dodatku juz sie zastanawiam jak ja na to spotkanie w szpitalu pojde z dziecmi bo chlop wolnego nie dostanie a przelozyc sie nie dalo :/ sie personel ucieszy z nalotu :D
Marzycielka niektorzy nie powinni byc lekarzami. Umow sie do innego bo ten to jakis nienormalny

Lolcia to chyba nie jest etap ze on chce sam to raczej jakby nie mogl sobie z czymś poradzic emocjonalnie albo nie byl w stanie czegos mi powiedziec nie wiem czy chodzi o to ze teskni za dziadkami bo byl i jest bardzo z nimi zwiazany..a o rodzenstwie wie tyle ze dzidzia w brzuszku i nie moge go nosic a tak to nic wiecej. A powrot..zastanawiamy sie moze tu urodze i wtedy wrocimy nie wiem temat jest otwarty jak na razie.
No i mam juz numer do szpitala i musze sie umowic. I uwarzaj zeby cie tak nie rozłozylo bo teraz te chorobska zaczynaja szalec.

lolcia86 tak właśnie planuję zrobić.

A ja się nie mogę doczekać kiedy powiem o ciąży Oliwii i rodzinie. Planujemy powiedzieć w Wigilię , taki prezent ;-)

lolcia86 tak właśnie planuję zrobić.

A ja się nie mogę doczekać kiedy powiem o ciąży Oliwii i rodzinie. Planujemy powiedzieć w Wigilię , taki prezent ;-)
Wow, dacie rade wytrzymać aż do wigilii? Ja bym nie umiała. W 4-tym miesiącu to już lekko brzuch moze być nawet widoczny

Ostatnia edycja:
ja jednak nie wytrzymalam i powiedzialam mojemu, taki ladny dzien dzis mielismy ze to szczescie i ta atmosfera wrecz mnie rozpieraly, powiedzialam i co... pierwsza reakcja tragiczna, byl po nocce obudzilam po 2 godzinach snu i zapytalam czy chce miec ze mna dzieci on ze tak to ja: to dobrze bo jestem w ciazy a on tak jasne... nie uwierzyl taki zaspany, zrobil mi przykrosc i jak sie wybudzil przeprosil najlepiej jak potrafil zmusil zebym pokazala testy i razem powiedzielismy mojej mamie :) ale jestem szczesliwa ze on tez jest

Hehehehehehe reakcja mojego męża była taaaa no pie@#$sz hehehehehe . A w życiu do Wigilii nie ma opcji. Mi już widać brzuszka troszkę spodnie cisną bardzo heheheh a wieczorami mnie tak wywala. W święta to pewnie będę miała arbuza :p

ja tam zmiany wielkosci brzuszka narazie nie zauwazylam ale to pewnie dlatego ze mam pare kilogramow za duzo, pewno bedzie dosyc pozno widac z jednej strony zaluje a zdrugiej ciesze sie bo nie chce zeby w pracy klienci gadali (jestem fryzjerka) chociaz czuje sie ciagle taka pelna jakby mi w brzuch balon wlozyli

reklama
hej ja po wizycie . niby jest ok. serduszka nie widac ani zarodka :/ale lekarz powiedzial,ze nie ma sie co stresowac jeszcze za 2 tygodnie zobacze. no i mam tam jakidgos krwiaka. wczdsniej go nie bylo. niby od podnoszenia. mam teraz zakaz choc i tak staralam sid nic nie podnosic. dostalam duphaston. no i mam isc do lekarza ogolnego po skierowanie na tsh. i zbadac tarczyce bo za duzo przybralam.. no z tym sie zgodze ale nie jem nic wiecej ani nawet slodkidgo nie jem wiec nie wiem z czego to. a tak tompozytywnie chyba faola duza no z usg to 4 tydzien 2 dzien a z okresu mi wychodzi 5 tydzien 2 dzien.. wiec nie wiem stresowac sie czy nie...powinno byc 2 tygodnie roznicy hmmmm.

Do góry