reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Malgos to myslalam, ze tylko moje takie kurczatko :D my jestesmy wysocy. Ja 175 a chlop 183 Miki pewnie tez podskoczy :) zreszta co tam wzrost wazne, ze rozwija sie prawidlowo :)
Mamamm ja bym do kuzyna nie poszla :D
Erzsebeth pisalas w innym watku, ze jestes odpowiedzialna i nie zaliczylabys wpadki a ja ci powiem, ze mam 28 lat, 2 wyczekanych i wystaranych dzieci a teraz wpadka :D nigdy zatem nie mow nigdy :)

reklama
Lolcia, nie wiedziałam, że u ciebie 3-cie to wpadka. U nas tak samo ... hi hi. .. Chociaż jestem z tego powodu niezmiernie szczęśliwa. Poza tym jestem przekonana, że ślub nie zawsze musi być pierwszy. U nas najpierw było pierwsze baby, a potem rodzice wymusił na nas ślub, który i tak niczego nie zminil i nie był mi do szczęścia niezbędny. Ksiądz w konfesjonale od służebnic szatana mnie wzywał. O cholerka, czuje się taka nieodpowiedzialna! ☺

Ostatnia edycja:
i ja uważam, że ślub nie musi być pierwszy..u nas synek jako roczniak bawił się na naszym weselu:) ksiądz co prawda ma cięty język ale w naszym przypadku powstrzymywał się od komentarzy..jedynie jak poszliśmy prosić o Chrzest to powiedział, że imię Dawid takie sobie bo Dawid był zdrajcą:szok: i od razu zapytał kiedy planujemy ślub...

co do wpadek..wpadki są najbardziej kochane;d moja sis wpadła w wieku 39 lat, płakała jak bóbr..a teraz?? zakochana w Ksawerym po uszy..dwoje licealistów ma w internacie i 2 latka w domu;)

małgos też kupiłam sobie herbatkę z imbirem i czasami popijam choć zawartość imbiru w herbatce imbirowej to chyba ok. 3% :) a te tabletki to cud... za pierwszym razem jak wzięłam tabletkę to ją rozgryzłam... smak trudny do opisania ale przestało mnie od razu mdlić, następnym razem już połknęłam :)

sosnowiczanka, dziekuje za objasnienie ja poprostu nie wiedzialam jak to wszystko wyglada a z drugiej strony wiem ze pani doktor do ktorej chodze jest nawet bardzo za tym zeby cala ciaze przezywac we dwoje, oj we TROJE ;) zwlaszcza wizyty

lolcia, wszystko rozumiem, tylko inaczej patrzy sie na wpadki u 28 latki i u tych przed 20 poprostu chciala byc pewna tej dzidzi bo to moja pierwsza a ty z partnerem juz doswiadczeni jestescie ;)

małgos też kupiłam sobie herbatkę z imbirem i czasami popijam choć zawartość imbiru w herbatce imbirowej to chyba ok. 3% :) a te tabletki to cud... za pierwszym razem jak wzięłam tabletkę to ją rozgryzłam... smak trudny do opisania ale przestało mnie od razu mdlić, następnym razem już połknęłam :)

ja kupiłam imbir, wrzucam plasterek do szklanki, saszetkę herbaty i zalewam wrzątkiem:) a tabletki dobrze mieć w domu..czymś trzeba się ratować.. mnie co prawda męczą lekkie mdłości i nie zawsze ale nie cierpię tego.

a tak generalnie jak sie czujecie hehe ja tam jak narazie od strasznego zmeczenia i okropnych wytworwow na mojej gladkiej zazwyczaj buzi nic dziwnego nie przezywam ale trudno sie dziwic, u mamy moja i siostry rowniez sie wiele nie objawialo tak wczesnie

reklama
Mój ma 12 kg 92 cm ma półtora roku...
Lolcia największe ale miał mój brat! Bo jego żona chodziła i super prowadził ciążę. Zresztą ordynator. Gość koło 45 lat i mega przystojny: ) ale nie wyobrażam sobie imprezy rodzinnej...

Do góry