reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

agawera o właśnie tego uczucia się boję , bólu podbrzusza.
My czekamy do 12 tygodnia aby powiedzieć o ciąży rodzinie i naszej 6 letniej córeczce.

reklama
Ja jestem przerażona tego bólu w pierwszej ciąży tego nie miałam, musze przeżyć jakoś do 30.10 wzięłam nospe bo tamten lekarz pozwolił a ja mam wrażenie ze mnie zaraz rozsadzi

Hej

Czy tylko ja mam tak ze nic mi sie nie chce...? Normalne lezałabym i nic nie robiła najchętniej przez cały dzień,

Fifii Ja miałam cesarkę i bardzo ją sobie chwalę ;) Za jednym porodem przezyłam w zasadzie i poród naturalny i cc ( po wielu godzinach mordęgi młodemu tętno spadło, musiała być cesarka) Tak więc porównując moje bóle porodowe do tego jak się czułam po cc bez zastanowienia wybieram to drugie. Ja rodzić nie ide :-)

Małgoś mój ma pasowanie we wtore, czekam na nie z niecierpliwością:)

L4 w ciąży płatne 100%- na pewno.

Malutkans a moje cc było bez narkozy. Cały czas z lekarzem rozmawiałam:)

Erzsebeth gratuluję i cieszę się również twoim szczęsciem:)

sosnowiczanka dziekuje serdecznie, mnie rowniez ciagle zmeczenie lapie, czuje jakby moj brzuch byl napecznialy, jakbym miala w srodku balona hehe no i straszliwie pogorszyla mi sie cera, oprocz tego nic niezwyklego sie u mnie nie dzieje

hej dziewczyny.. masakra cała noc nie spałam... przez ten wybuch tej kamienicy jakoś sie przejełam tym małżeństwem że tylko o tym myślałam... dziś u mnie wizyta.. na 17 masakra już się stresuje.. dobrze ze mój ze mną jedzie..

no moj młody miał 4500 ale był długi 62 więc nie wyglądał jak kluska.. od razu miał bicepsy..:) wiecie ja to tyłek mam jakby mi tam tramwaj zaparował więc jakoś to poszło.. u męża w rodzinie są takie mutanty.. :D szwagier 2 metry mój 195 a 2 siostry 185. i dość dobrze zbudowani.. rodzina sportowców..modle się żeby młody jak dorośnie nie poszedł w ich ślady bo nic dobrego z tego nie ma...

witam świeżo upieczoną ciężarówkę..:)
mnie się strasznie zaczęły włosy przetłuszczać.. :crazy:

reklama
Witam wszystkie przyszłe czerwcowe mamusie :) Chciałabym się przywitać i dołączyć do Waszego grona. Czytam Was od samego początku ale ze strachu, że coś może być nie tak chciałam poczekać do pierwszej wizyty u ginekologa, którą mam już za sobą. Termin wg USG pokrywa się z OWU tak więc wszystko zgodnie z wyliczeniami 10.06.2015 :)

Życzę wszystkim spokojnych miesięcy bez żadnych przygód :)

A teraz nadrabiam zaległości od wczoraj :)

Do góry