reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Bedzie dobrze :) trzymam za wszystkie wizyty &&& :-)
JustynaT witamy cieplutko :)
odnosnie tego koloru sluzu który opisujesz moge Cie pocieszyć bo myśle ze jest to spowodowane po prostu ukrwieniem kobiety podczas ciazy które przez otarcia podczas "przytulanek" z mezem moze się sluz zabarwiac. To oczywiscie w zalezności czy rzeczywiscie wystepuje to po tym i jak się z tym czujesz - ewentualnie zapytaj o to lekarza na wizycie :)

Justyna witaj :) mamy ten sam termin:)
Smile jednak wybierasz sie prywatnie?? Wpadnij na kawke do Rochdale przy okazji :)
Gingerbaby 18mm! Wspaniale :) rosnijcie zdrowo :)
Ja wlasnie nasmazylam nalesnikow bo mi dziecko od rana gadalo, ze chce wiec obiadek na slodko :D
Pogoda okropna. Wieje, leje a ja musze isc ponad km piechurem po syna kuzynki bo obiecalam :/

Lolcia tak zdecydowalam sie jednak bo boje sie ze to blizniaki albo ze cos jest nie tak a nie wytrzymam juz dluzej chociaz i tak dlugo musze czekac na to usg. A na kawke pewnie ze chetnie kiedys wpadne ;)
I u nas tez naleśniki dzis byly, z bita śmietana i truskawkami ;)
U ciebie tez taki armagedon? U mnie tragedia głowy urywa tak wieje.

Ginger to polecialaś z tym pomidorem, az mnie zemdliło i gratuluje serduszka ;)

Archea, niestety mamy bezwzględny zakaz przytulanek, taki kolor pojawia się kiedy chce, dziś rano miałam a teraz mam przezroczysty. Wczoraj nie było go w ogóle.
Ginger gratuluję serduszka

Smile strasznie wieje, jak z Mikim z przedszkola wracalismy to muslalam, ze go porwie :D Chcialabys blizniaki? Mi sie zawsze marzyly ale to bym chciala jako pierwsze a teraz pewnie tez bylabym przerazona :D
A i nie dostalam odpowiedzi :D umowilas sie z midwife?? :)

Cos ty ja i blizniaki:baffled: nie ma mowy nawet nie nie nie.

Nie nie umowiłam sie, nawet w przychodni nie bylam jeszcze po tym jak przeczytalam o dziewczynie na majowkach to stwierdzilam ze nie spieszy mi sie, oni i tak maja tu wszystko w dupie a do tego zastanawiamy sie nad powrotem do pl.

Dziewczyny czy któraś z was jest nerwowa? czuje się jakbym miała zaraz wybuchnąć próbuje się uspokoić ale każda mała rzecz mnie tak wyprowadza z równowagi ze musze wyjść z pokoju żeby nie krzyczeć

reklama
Justyna
Witaj :-)

Malutkans
Ja jestem nerwowa po mamusi swojej :-D:p a zawsze mowilam ze nigdy nie bede jak ona a tu takie podobienstwo bbrrr . A teraz w ciazy mam tez wybuchy. Szczegolnie jak maz mnie wnerwi jak teraz... :-)

Ginger
Gratulacje :-D

Do góry