reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
O moja psina tez mnie nerwi nie mogę tego naszego psiaka nauczyć sikać na mate nie wspomnę już o dworze.. Po spacerze z wielką gracją szcza na podłogę ;)

Zdolniachy jesteście. Ja kiedyś też sporo robiłam. Ale to dawno.
Malutkasn ja jestem strasznie. Doszukuje się problemów tam gdzie ich nie ma. Strasznie ciężki czas. Bardzo sie cieszę z ciąży ale każdy nowy dzień jest istna męką. Z Antkiem też tak miałam.

hej dziewczyny
właśnie dzisiaj zrobiłam test wyszły dwie kreski chociaż ta jedna taka jeszcze słaba ale jest i od razu umówiłam się na wizytę u gin. ale dopiero na 14.11 mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i wynik tyestu sie potwierdzi
pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamuśki :)

Lolcia no wlasnie w okolicach 12 wiec tak samo moze to i byc 14 a do tego ja slabo wierze im tutaj. A w man za konsultacje badanie gin i usg i recepte 100f, jakos mam wieksze zaufanie do polskich gin. Pojawila sie opcja powrotu bo maly placze za dziadkami, jestesmy tu sami, nie mamy zadnej rodziny do tego pamietam jak po pierwszym porodzie biegalam po lekarzach sama ze soba i malym i strach mnie lekko oblecial ze moze byc tak samo teraz. W pl w szpitalu mam znajoma połozna i wiem ze ona sie mna zajmie i wszystkiego dopilnuje a tutaj..

Marta gratki ;)

Ginter Baby Super udana wizyta, az miło się czyta :)

JustynaT witaj wsród nas :)

Lolcia nie zostało ci coś tych nalesników? Chetnie poczęstowałabym się jednym, ale jednego smazyc mi sie nie chce :)

Malutkans ja niekiedy jestem nerwowa. Piję wtedy melisę

Marta Gratuluję dwóch kresek:) Oby gin potwierdził.

reklama
Mam kochane pytanie.. może mamy z większym doświadczeniem mi coś doradza.. młody już 4 tydzień przyjmuje leki. Po zmianie leku jest dobrze 4-5 dni i na nowo kaszel taki hm.. grający... już nie mam siły. Maludy mi szkoda.. no bo ile można. Ja odczuwam skutki jeśli biorę antybiotyki tydzień a co dopiero 4 tyg

Do góry