reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

reklama
Missiiss no to się zakochałam w Twoich recznych robótkach - odrazu pomyslalam o takim kompleciku na chrzest (pierwsze skojarzenie) :szok: mogłabys spokojnie moim zdaniem nawet sprzedawac swoje robótkki - są świetnie ! :tak:
a torty tez bardzo fajnie wyszły - również uwielbiam mase cukrowa :-) musze porobic teraz te badania bo dzien za dniem ucieka i tak wychodzi potem...

Ciesze się ze juz u Was plamienie się nie rozkreca a nawet u nie których przestało sie pojawiac :) co byście miały jak najmniej ciążowych problemów tego Wam wszystkim i kazdej z osobna życze :) ;-)

Dziekuje :-) troche sprzedawalam ale ja nie lubilam zdzierac i ten bialy komplecik na chciany robilam koledze ze studioiww:-) tten czerwknny na dole pieknej czarnowlosej dziewczynce :-)

Malutkans
Pokaz pokaz :-) ja jeszvze butki dla dzidzusiow robie. Ale chcialabym jeszcze cos innego :-)

Załączniki

• 1413880484252.jpg
    1413880484252.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 50
Mississ ale zdolna bestia z ciebie, ja to antytalent jestem do takich rzeczy!!!

Archea ja nie robiłam jeszcze tokso, na razie tylko zwykle badanie krwi zrobiłam, ale nie odebrałam jeszcze wyników. Męża popołudniu dzis wyslę. W poprzedniej ciąży jak sie dowiedziałam tylko ze zaszłam wydalśmy kota. Ze strachu przed toksoplazmozą... Mojej kolezanki siostra w czasie ciąży zlapala toksoplazmoze od kota, ciążę straciła, do tej pory ponownie nie moze zajsc. Po jej historii woleliśmy z mezem dmuchac na zimne.

Malutkans a jaką tą poduszkę masz? Bo patrzałam na alllegro, i widzę jedne takie bardziej w kształt litery C a inne na kształt U i nie wiem którą wybrać.

Proszę sie ujawniac tutaj zwłaszcza z takimi talentami :-)
bardzo ładnie, napewno musi Ci to sprawiac przyjemnosc bo z pewnoscia kosztuje to duzo czasu i skupienia, ale efekt... super :tak:

Dziekuje jeszcze raz :-)

Archea
No mi sprawia mega przyjemnosc ale mezowi juz nie :p bo jak zasiadlam to nie woedzialam kiedy czas zlecial ;-) musze poszukac w workach mam kilka sukieneczek ktore zrobilam. Czekaja na coreczke. Moj jas tez szedl z czapeczce i pulowerku na szydelku :-) do chrztu :-)

Sosnowiczanka
No z kocich odchodow mozna zalapac toxo ale czesciej sie mowi ze od surowego miesa albo od ptakow. Pamietam jak oddawalam swoja lilke persa seala.. przyjechala po nia babka w 7 miesiacu ciazy ktora miala 4 juz koty ;-) podziwialam ja. Ja jednak wole pieski albo papugi :-)

Witam sie z rana:-)
Ja już po śniadanku i kawie (bezkofeinowej) :happy:
Widzę że tutaj różne sytuacje i różne nastroje, trzymam kciuki za nas wszystkie abyśmy nie musiały się zamartwiać. Plamiącym mamusiom życzę dużo spokoju i odpoczynku bo to najważniejsze wiem co przechodzicie bo w pierwszej ciąży plamiłam aż do 12 tyg.
A jakie kochana te plamienia miałaś? z czego się brały?
Ja dziś plamię coraz więcej, mimo tego, że leżę:(

missiiss -ależ zdolne masz rączki!

reklama
Sukienki z glowy. Sweterki tez. A wiesz jak sie nauczylam? Z youtuba :p patrzylam i robilam :-) nasladowalam. Ja nadal nie wiem co jest slupkiem pol slupkiem i czyms tam jeszcze. Ale patrze na jakis wzor i kombinuje zeby cos posobnego uzyskac :-) nigdy nie rozumialam tych instrukcji wzorow z gazet o szydelkowaniu. Niekiedy zalapywalam ale raczej ciezko bylo cos odczytac z kresek i kolek z gazet.
Ja ogolnie jestem bardzo plastyczna. Rysuje a raczej duzo rysowalam lepilam z plasteliny uwielbiam takie reczne robotki :-D:p ale czasu niestety brak
Pokaz no te podusie i kapciichy prosze!!!! Ja bym chciala zrobic komplet do wozeczka dla dziewczynki ale chyba nie mam co liczyc na core....

Truskawka
Teraz nie wiadomo ale suggeruja krwiaczki male. W poprzednich ciazach kriaczki tez wlasnie mialam. Moze jak wiecej ci leci to zadzwon do doktorka swojego niech cie wezmie na usg wczesniej.

Ostatnia edycja:
Do góry