Czesc.
Piękny dzień u nas. Zaprowadziłam Alanka do przedszkola, zjadłam w spokoju śniadanie, piję herbatkę miętową... Chwilo trwaj
Zaraz chyba się położę jeszcze na jakąś godzinkę. Potem trzeba iść do pracy. A wieczorem wybieram się na pilates. Cały ostatni rok intensywnie chodziłam do klubu fintess, jednak mimo iz teraz nie mam zadnych przeciwwskazań to boję się na intensywniejsze zajęcia chodzić więc bede uczęszczać na te spokojniejsze, chociaz ze dwa-trzy razy w tygodniu.
Asiorek ja zazwyczaj czytam w pracy. Jak mam wolną chwilę, czyli w przerwach między klientami. W domu syn nie da poczytać, niestety...
Truskawka jak by się dało to ja bym na usg co tydzień najchętniej chodziła
Teraz to chyba na prenatalnych ujrzę swoją fasoleczkę...
Mam nadzieję ze plamienie przejdzie i bedzie wszystko dobrze...
A jak czesto chodzicie do ginekologa, na taką zwykłą wizytę? Ja w poprzedniej ciąży chodzilam co 2 tygodnie, tym razem bedzie tak samo, byłam wczoraj, następną wizytę wyznaczył mi na 3go listopada.
Małgos tak prywatnie chodzę, i lekarz ma usg w gabinecie i mimo tego ze jak mam tez usg robione to placę więcej, to on nie jest za tym zeby robic czeste usg. A ja dzięki mojemu lekarzowi zaszłam w ciążę poprzednim razem, więc ufam mu bezgranicznie.
MamaAnia ja lubię tradycyjne, miękkie, koronkowe staniki. Sportowe bardzo mocno trzymają biust. Nie lubię.
Agawera ooo to córcia ma szersze plany powiększania rodziny :-)
Dziewczyny a jak wam sie spi??? Bo mnie ostatnio w kazdej pozycji jest nie wygodnie. Pamiętam jak pod koniec ciąży nie mogla zadnej pozycji znalesc sobie. Tym razem postanowiłam zakupić poduszkę rogala- dużą, dla kobiet w ciąży. Miała moze któraś z was taką, pomaga???