mamma-mila
Fanka BB :)
Mamma mila Virginię C. Andrews przeczytałam przed wakacjami, całą serię, 5 książek. Wciągnęła mnie totalnie,a najbardziej zaskoczyła ostatnia część. Z gatunku Greya to czytam teraz Dotyk Crossa, mam trzy czesci, jestem w polowie pierwszej i jakoś nie mogę przez nią przebrnąć. Wszystko jak w Grayu, dosłownie wszystko. Gdyby nie to ze kupiłam od razu całą serię chyba odłożyłabym na półkę, no ale skoro kupiłam, zapłaciłam to zal mi nie przeczytać. I tak sie pomału wlekę z nią. Z podobnej serii polecam Facet na telefon. Dwie książki, obie bardzo "mocne"![]()
Gratuluję przebiegu wizyty i trzymam kciuki za następne ;* uda nam się!
Myślę, że o książkach mogłybyśmy utworzyć osobny wątek
Wyznania Gejszy bardzo mi się podobały - reszty książek o których napisałaś nie czytałam, ale widzę że mamy podobne gusta, więc wpisuję je na swoją listę
Jeśli lubisz takie kobiece historie, dramaty, to polecam też starą książkę, ale piękną "Kwiat pustyni", niestety film po raz kolejny nie wygrał z książką.
W środę mam do odbioru książkę o naszym cudnym (błogosławionym) stanie. Jest tego tyle, że nie mogłam wybrać - jak ją dorwę w swoje ręce to napiszę czy warto kupić. Nie pamiętam w tej chwili tytułu, ale miała dobre recenzje