madziarena
Mamusia Amelki
18 grudzień co do imion ? jeszcze nie wiemy, najpierw czekamy na wieść kto w moim brzuszku jest a to dopiero za miesiąc! Buziaki dla mamitek grudniowych !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam!! Termin wg om 10.12 a wg usg 2.12. dziewczynka:-)
Witam!! Termin wg om 10.12 a wg usg 2.12. dziewczynka:-)
wpisz kopciuszka na sylwestra bo ja mam przeczucie ze urodzi prawie tak jak ja powiedzialam to nawet jak sie tylko dowiedzialam ze obie jestesmy w ciazy ... w jednym dniu testowane to i razem sie urodza
Ja mam przeczucie ze bedzie juz na swieta;-)
A chcesz urodzić wcześniej? Ja uważam że lepiej dla dziecka urodzić się na początku stycznia niż w grudniu, od początku dziecko jest najmłodsze w grupie, w klasie, zawsze musi gonić równolatków, idąc do zerówki, dziecko urodzone w grudniu jest 20 % młodsze od dzieci urodzonych w styczniu, a 10% w czerwcu i z doświadczenia powiem, że jest to ogromna różnica. Nawet jeśli dziecko jest wybitnie zdolne i intelektem przewyższa równolatków, to zawsze jakaś sfera najczęściej emocjonalna odstaje.
A chcesz urodzić wcześniej? Ja uważam że lepiej dla dziecka urodzić się na początku stycznia niż w grudniu, od początku dziecko jest najmłodsze w grupie, w klasie, zawsze musi gonić równolatków, idąc do zerówki, dziecko urodzone w grudniu jest 20 % młodsze od dzieci urodzonych w styczniu, a 10% w czerwcu i z doświadczenia powiem, że jest to ogromna różnica. Nawet jeśli dziecko jest wybitnie zdolne i intelektem przewyższa równolatków, to zawsze jakaś sfera najczęściej emocjonalna odstaje.