reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Planowane narodziny- dane do listy grudniowych mam

ponizej lista osob ktore sa na "liscie grudniowych mam" ale ja ich wogole nie znam, nie udzielaja sie na forum i nic o nich nie wiadomo !!

lamiaaa
lorelaiNRF
marta:-)
dafi2104
Olimpia_77
edzia0208
Purchawka
kalaszusza
aguniaazory
Akasiam
ikula
ada200
grydor
sephora
dejna23
kala83
sun2305
monika26i
misio
ania297

jesli uznacie ze ktos jeszcze powinien zniknac z listy to piszcie, podobnie jesli ktokolwiek z tej listy wyzej ma pozostac na grudniowkach !!

Akasiam i monika26i zaglądają i się w miarę udzielają z tego co kojarzę. reszty dziewczyn nie... coś mi jeszcze mówi nick kulaszusza.

reklama
ponizej lista osob ktore sa na "liscie grudniowych mam" ale ja ich wogole nie znam, nie udzielaja sie na forum i nic o nich nie wiadomo !!

lamiaaa
lorelaiNRF
dafi2104
Olimpia_77
edzia0208
Purchawka
kalaszusza ??
aguniaazory
Akasiam - zostaje
ikula
ada200
grydor
sephora
dejna23
kala83
sun2305
monika26i - zostaje
misio
ania297

jesli uznacie ze ktos jeszcze powinien zniknac z listy to piszcie, podobnie jesli ktokolwiek z tej listy wyzej ma pozostac na grudniowkach !!

A ja kojaze
monika26i,Akasiam,kulaszusza
troszke tez cos mi mowia
grydor,Purchawka,Olimpia_77,sephora

reszta nickow nic mi nie mowi!

lamiaaa
lorelaiNRF
dafi2104
Olimpia_77
edzia0208
Purchawka
kalaszusza - zostaje
aguniaazory
Akasiam - zostaje
ikula
ada200
grydor
sephora
dejna23
kala83
sun2305
monika26i - zostaje
misio
ania297

Mnie jeszcze (oprócz wspomnianych przez inne dziewczyny) kojarzy się z małej aktywności aguniaazory i na początku forum aktywna była dejna23, nie wiem czemu jej teraz nie ma

Witam Was Mamuśki:))) Planowany termin porodu z USG mam na 14 grudnia i spodziewam się synka o imieniu Antoś .Bardzo chciałabym zostać dopisana do listy mam grudniowych:) Mam nadzieję że znajdę tu wiele interesujących mnie tematów i z Wami będę mogla się dzielić swoją MAŁĄ WIELKĄ radością :))) Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko:)))

Oj ja może dużo nie piszę, ale za to czytam intensywnie (nie wszyscy mają dar łatwergo wkraczania w dobrze zaprzyjaźnione grono) i przedstawiałam sie tam gdzie trzeba!
A to tak jakoś przykro zabrzamiało "reszta out"...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry