reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Planowane narodziny- dane do listy grudniowych mam

reklama
Jeszcze raz dziekuje:-)

Luksz jakos zmienil swoj stosunek do nas i teraz jest tatus, ze nie pogadasz:cool2:

Ale co one mi tam wyczyniaja te moje dzieciaczki:eek: bija sie co niemiara, az lekarz nie mogl sie napatrzec!:szok:

Ogladal to USG jak najlepszy mecz albo boks!:-D

I cieszyl sie sam do siebie:laugh2:

I synus kopal coreczke w dupke!:oo: normalnie prosto w tylek jej kopniaki dawal! Alez to bedzie lobuz to juz to czuje:confused2:

Oj jutka napewno to wzruszajacy i smieszny za razem moment :p
Ale sprawa piekna miec parke !!! To znaczy tak mi sie wydaje ahhah !!!! Chłopak musi byc łobuz troszke !!!

reklama
bardzo chcę wiedzieć, USG mam 11 sierpnia i mam nadzieję, że dzidzia nie będzie się wstydzić ;-)
Ja mam dzien wczesniej ,napewno sie pochwale zobaczymy bo jedna z nas tez miala czuja na chlopaka i sie nie sprawdzilo,ja nie mam zadnych oczekiwan ,chyba jest mi obojetne czy to on czy ona :tak:.Chociaz wszyscy zycza dziewczynki:-p

Do góry