Chérie
Mama Danielka
No mam nadzieje, ze lubi, bo jak nie to bede tu miala takie czary mary, ze chyba osiwieje w pierwszym roku ich zycia
nic się nie bój, bardziej siwa ode mnie nie będziesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mam nadzieje, ze lubi, bo jak nie to bede tu miala takie czary mary, ze chyba osiwieje w pierwszym roku ich zycia
Ja mam nadzieje ze tym razem moja intuicja mnie zawiedzie ,bo mam synka .Usg 10 sierpnia ,juz sie nie moge doczekac
O widze ze mamy ten sam termin.Kiedy bedziesz wiedziala czy to napewno chlopak?o ile chcesz wiedziecja też czuję, że noszę w sobie synia, ciekawe, czy nasza intuicja jest nieomylna
Jeszcze raz dziekuje:-)
Luksz jakos zmienil swoj stosunek do nas i teraz jest tatus, ze nie pogadasz
Ale co one mi tam wyczyniaja te moje dzieciaczki bija sie co niemiara, az lekarz nie mogl sie napatrzec!
Ogladal to USG jak najlepszy mecz albo boks!
I cieszyl sie sam do siebie
I synus kopal coreczke w dupke! normalnie prosto w tylek jej kopniaki dawal! Alez to bedzie lobuz to juz to czuje
Ja tez mam synka i liczne ze moja intuicja sie pomyli hahha !!!! Bo tez czuje ze tam jajak rosna !Ja mam nadzieje ze tym razem moja intuicja mnie zawiedzie ,bo mam synka .Usg 10 sierpnia ,juz sie nie moge doczekac
O widze ze mamy ten sam termin.Kiedy bedziesz wiedziala czy to napewno chlopak?o ile chcesz wiedziec
Oj jutka napewno to wzruszajacy i smieszny za razem moment
Ale sprawa piekna miec parke !!! To znaczy tak mi sie wydaje ahhah !!!! Chłopak musi byc łobuz troszke !!!
za kilka miesiecy Ci powiem czy juz jestem siwa
Ja mam dzien wczesniej ,napewno sie pochwale zobaczymy bo jedna z nas tez miala czuja na chlopaka i sie nie sprawdzilo,ja nie mam zadnych oczekiwan ,chyba jest mi obojetne czy to on czy ona .Chociaz wszyscy zycza dziewczynkibardzo chcę wiedzieć, USG mam 11 sierpnia i mam nadzieję, że dzidzia nie będzie się wstydzić ;-)