reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Planowane narodziny- dane do listy grudniowych mam

reklama
Ja podziwiam takie osoby za ich wytrwałosc normalnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam OGROMNA nadzieje ze przy nastepnym usg 10 sierpnia juz bede wiedziec !!! Bo jak nie to nie wyjde z gabinetu ahahhah :)

Dokładnie to samo powiedziałam jak wchodziłam na swoje USG :-) Nie mieli wyjścia, bo kolejka była więc musieli mi powiedzieć ;-)

Monia, ja Martuska jestem od Marty, nie Maruska. Maruska to moja kolezanka Czeszka tutaj w UK:-p Prosze o poprawe nicka.

Ale numer ,wszystkie dziewczyny, ktore maj wpisane obok nika przeczucie co do plci ,mysla ze to bedzie chlopak hehe zobaczymy ile sie sprawdzi ,czy nasz intuicja jest tak niezawodna:tak:

Brakuje nam jeszcze jednej pary bliźniąt !!! Gdzie jest JUTKA ( chyba dobrze pamiętam i nie przekręciłam nic w nazwie nicku)

Alez bardzo przepraszam za spoznienie:zawstydzona/y:
Ale dziekuje tez za pamiec:-)
Melduje, ze bede miec coreczke i synka, a maja przyjsc na swiat 20 grudnia:happy:

Maz mi z radosci oszalal:-D

reklama
Do góry