reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Planowane narodziny- dane do listy grudniowych mam

Uuuuu zapomniano tu o mnie, pewnie dlatego, ze mnie dawno nie bylo.
Moj termin na 1 grudnia-coreczka, dokldanie dzisiaj skonczylam 21 tydzien.
Bardzo prosze dokoptowac mnie do listy:tak:

reklama
Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze ze nacie juz płeć !!!!! ehhhh :) tez juz bym chciala wiedziec ,chocby potwierdzic ze nosze next jajka :)
Oj ja też już się nie mogłam doczekać :-) Zazdroszczę trochę tym, które świadomie decydują, że nie chcą wiedzieć, ale ja bym nie potrafiła ;-( Skoro mogę wiedzieć jak mówić do Maleństwa to dlaczego z tego rezygnować? A Ty też na pewno niedługo się dowiesz :-)

Oj ja też już się nie mogłam doczekać :-) Zazdroszczę trochę tym, które świadomie decydują, że nie chcą wiedzieć, ale ja bym nie potrafiła ;-( Skoro mogę wiedzieć jak mówić do Maleństwa to dlaczego z tego rezygnować? A Ty też na pewno niedługo się dowiesz :-)
Ja podziwiam takie osoby za ich wytrwałosc normalnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam OGROMNA nadzieje ze przy nastepnym usg 10 sierpnia juz bede wiedziec !!! Bo jak nie to nie wyjde z gabinetu ahahhah :)

ja mam jutro usg, ah niech te jedne jajeczka odpadną to by wszytsko bylo pieknie, a jak nie odpadna to bedą 4 jajka i tez jakos bedzie ;)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry