reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Planowane narodziny- dane do listy grudniowych mam

Uuuuu zapomniano tu o mnie, pewnie dlatego, ze mnie dawno nie bylo.
Moj termin na 1 grudnia-coreczka, dokldanie dzisiaj skonczylam 21 tydzien.
Bardzo prosze dokoptowac mnie do listy:tak:

reklama
Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze ze nacie juz płeć !!!!! ehhhh :) tez juz bym chciala wiedziec ,chocby potwierdzic ze nosze next jajka :)
Oj ja też już się nie mogłam doczekać :-) Zazdroszczę trochę tym, które świadomie decydują, że nie chcą wiedzieć, ale ja bym nie potrafiła ;-( Skoro mogę wiedzieć jak mówić do Maleństwa to dlaczego z tego rezygnować? A Ty też na pewno niedługo się dowiesz :-)

Oj ja też już się nie mogłam doczekać :-) Zazdroszczę trochę tym, które świadomie decydują, że nie chcą wiedzieć, ale ja bym nie potrafiła ;-( Skoro mogę wiedzieć jak mówić do Maleństwa to dlaczego z tego rezygnować? A Ty też na pewno niedługo się dowiesz :-)
Ja podziwiam takie osoby za ich wytrwałosc normalnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam OGROMNA nadzieje ze przy nastepnym usg 10 sierpnia juz bede wiedziec !!! Bo jak nie to nie wyjde z gabinetu ahahhah :)

ja mam jutro usg, ah niech te jedne jajeczka odpadną to by wszytsko bylo pieknie, a jak nie odpadna to bedą 4 jajka i tez jakos bedzie ;)

reklama
Do góry