Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uuuuu zapomniano tu o mnie, pewnie dlatego, ze mnie dawno nie bylo.
Moj termin na 1 grudnia-coreczka, dokldanie dzisiaj skonczylam 21 tydzien.
Bardzo prosze dokoptowac mnie do listy
Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze ze nacie juz płeć !!!!! ehhhh tez juz bym chciala wiedziec ,chocby potwierdzic ze nosze next jajkaU mnie możesz dopisać, że będzie Michalinka :-) Dokładnie Michalina Konstancja
Oj ja też już się nie mogłam doczekać :-) Zazdroszczę trochę tym, które świadomie decydują, że nie chcą wiedzieć, ale ja bym nie potrafiła ;-( Skoro mogę wiedzieć jak mówić do Maleństwa to dlaczego z tego rezygnować? A Ty też na pewno niedługo się dowiesz :-)Dziewczyny jak ja wam zazdroszcze ze nacie juz płeć !!!!! ehhhh tez juz bym chciala wiedziec ,chocby potwierdzic ze nosze next jajka
Ja podziwiam takie osoby za ich wytrwałosc normalnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Oj ja też już się nie mogłam doczekać :-) Zazdroszczę trochę tym, które świadomie decydują, że nie chcą wiedzieć, ale ja bym nie potrafiła ;-( Skoro mogę wiedzieć jak mówić do Maleństwa to dlaczego z tego rezygnować? A Ty też na pewno niedługo się dowiesz :-)
Marta ale ci fajnie .zazdroszcze jutrzejszego usg !!! ja musze sobie jeszcze troszke poczekac buuuu !!!ja mam jutro usg, ah niech te jedne jajeczka odpadną to by wszytsko bylo pieknie, a jak nie odpadna to bedą 4 jajka i tez jakos bedzie