reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

reklama
dostalam od znajomych cala serie kosmatykow gohnson's baby soothing naturals ....
i wiecie co
do tej pory do kapania malego uzywalam penaten good night bath i czasem krem penathen albo oliwka i skora malego byla super
ale plyn sie skonczyl wiec zaczelam gohnsona i krem na dobranoc gohnsona ... i nie wiem czy to od plynu czy od kremu skora malego zaczela byc sucha .... nie to zeby jakos strasznie ale byla przesuszona .... a na plynie pisze ' uzupelni poziom nawilzenia suchej skory'
odstawilam obydwa produkty wrocilam do penaten i jest znowu super

ciekawe ..... to w sumie jest ten sam producent ale moje dziecko chyba nie lubi gohson's baby
i gdzies czytalam ze ta seria najbardziej uczula .....
wiec chyba bedzie to pyn do kapieli dla mnie

ja butelki traktuje jak wszystkie inne naczynia tylko wiecej plucze
a wrzatkiem zalewam raz na ruski rok wrzatkiem z czajnika i jest si

tak robilam z Milenkowymi i tak robie z Haniowymi butelkami

wow Beata niezły czas hehhe,ale moj tez wiecej sie namęczył przy piciu i mniej mi zjadał,a teraz myk myk on najedzony i zadowolony i mama tez!

Mam pytanie
W czym myjecie butelki dziećkowe
Bo narazie nic nie uzywałam ale mam wrazenie jak by zawsze byly brudne te butelki po samej wodzie.

Ja myję płynem do naczyń, wyparzam wrzątkiem a jak chodzi zmywarka wieczorem wkłądam również butelki, smoczki

Mirka to takim sposobem dorobiłas sie kosmetyków do kapieli hihih
Co do buteleczek to dzis tez mylam w plynie zobacze czy wszystko bedzie ok,kupilam dzis super stojaczek do butelek,rewelacja zrobie foto i wam wstawie jutro

Witajcie

Mam pytanie do Was mój maluszek od samego rana dzisiaj pokasłuje ale nic innego nie ma czyli gorączka lub jakies inne objawy ( a nie sądze że tyle razy z rzędu było np. od zachłysnięcia) czy mozna kaszelkowi jakos zaradzić???coś podać maluszkowi????

POZDRAWIAM
KARINA

dostalam od znajomych cala serie kosmatykow gohnson's baby soothing naturals ....
i wiecie co
do tej pory do kapania malego uzywalam penaten good night bath i czasem krem penathen albo oliwka i skora malego byla super
ale plyn sie skonczyl wiec zaczelam gohnsona i krem na dobranoc gohnsona ... i nie wiem czy to od plynu czy od kremu skora malego zaczela byc sucha .... nie to zeby jakos strasznie ale byla przesuszona .... a na plynie pisze ' uzupelni poziom nawilzenia suchej skory'
odstawilam obydwa produkty wrocilam do penaten i jest znowu super

ciekawe ..... to w sumie jest ten sam producent ale moje dziecko chyba nie lubi gohson's baby
i gdzies czytalam ze ta seria najbardziej uczula .....
wiec chyba bedzie to pyn do kapieli dla mnie

Ja też słyszałam że johnsons najaczęściej uczula:-(

Witajcie

Mam pytanie do Was mój maluszek od samego rana dzisiaj pokasłuje ale nic innego nie ma czyli gorączka lub jakies inne objawy ( a nie sądze że tyle razy z rzędu było np. od zachłysnięcia) czy mozna kaszelkowi jakos zaradzić???coś podać maluszkowi????

POZDRAWIAM
KARINA

Mój zaczał pokasływać w czwartek wnocy. W piątek pojechałam z nim do lekarza i dał mi syropek dla małego. Dałam jeszcze Panadol bo miał lekko podwyższoną temperature.
i mam jeszcze na katar Nasivin dla niemowląt (bo potem też dostał katarek).
Ale już mu przechodzi:-D
Dziś jest u mojej mamy cały dzień bo ja musze pisać prace mgr a mam okrutnego lenia:cool2:

Dziś jest u mojej mamy cały dzień bo ja musze pisać prace mgr a mam okrutnego lenia:cool2:
No to Elbra bierz sie do roboty :-D;-);-);-):-D:-D

Tak ponoc Johnson najbardziej uczula ...o ironio najwiekszy producent kosmetykow dla dzieci :dry::sorry2:
U nas to wlasciwie mozna tylko i wylacznie johnsona kupic,nivea jest ale tylko chyba krem i plyn do kapieli. :wściekła/y:

reklama
Tak ponoc Johnson najbardziej uczula ...o ironio najwiekszy producent kosmetykow dla dzieci :dry::sorry2:

no wlasnie.....szkoda ze ja o tym nie wiedzialam, mysmy kupili malemy taki caly kuferek kosmetykow z serii Jonsons Baby i co? mylam nim malego i zauwazylam ze moze nie uczulona ale strasznie wysusza skore :sorry2: no i tym sposobem ja tez sie dorobilam kosmetykow dla siebie :-D:-D i kuferek mam na kosmetyki :-D:-D

Do góry