reklama
dostalam od znajomych cala serie kosmatykow gohnson's baby soothing naturals ....
i wiecie co
do tej pory do kapania malego uzywalam penaten good night bath i czasem krem penathen albo oliwka i skora malego byla super
ale plyn sie skonczyl wiec zaczelam gohnsona i krem na dobranoc gohnsona ... i nie wiem czy to od plynu czy od kremu skora malego zaczela byc sucha .... nie to zeby jakos strasznie ale byla przesuszona .... a na plynie pisze ' uzupelni poziom nawilzenia suchej skory'
odstawilam obydwa produkty wrocilam do penaten i jest znowu super
ciekawe ..... to w sumie jest ten sam producent ale moje dziecko chyba nie lubi gohson's baby
i gdzies czytalam ze ta seria najbardziej uczula .....
wiec chyba bedzie to pyn do kapieli dla mnie
i wiecie co
do tej pory do kapania malego uzywalam penaten good night bath i czasem krem penathen albo oliwka i skora malego byla super
ale plyn sie skonczyl wiec zaczelam gohnsona i krem na dobranoc gohnsona ... i nie wiem czy to od plynu czy od kremu skora malego zaczela byc sucha .... nie to zeby jakos strasznie ale byla przesuszona .... a na plynie pisze ' uzupelni poziom nawilzenia suchej skory'
ciekawe ..... to w sumie jest ten sam producent ale moje dziecko chyba nie lubi gohson's baby
bira
Listopadowe mamy'07
Kurcze, to ja chyba też odpuszczę to gotowanie butelek, bo mi się już oczy plączą od tych garów...
Beata34
Fanka BB :)
wow Beata niezły czas hehhe,ale moj tez wiecej sie namęczył przy piciu i mniej mi zjadał,a teraz myk myk on najedzony i zadowolony i mama tez!
Mam pytanie
W czym myjecie butelki dziećkowe
Bo narazie nic nie uzywałam ale mam wrazenie jak by zawsze byly brudne te butelki po samej wodzie.
Ja myję płynem do naczyń, wyparzam wrzątkiem a jak chodzi zmywarka wieczorem wkłądam również butelki, smoczki
Mirka to takim sposobem dorobiłas sie kosmetyków do kapieli hihih
Co do buteleczek to dzis tez mylam w plynie zobacze czy wszystko bedzie ok,kupilam dzis super stojaczek do butelek,rewelacja zrobie foto i wam wstawie jutro
Co do buteleczek to dzis tez mylam w plynie zobacze czy wszystko bedzie ok,kupilam dzis super stojaczek do butelek,rewelacja zrobie foto i wam wstawie jutro
karina1980
Fanka BB :)
Witajcie
Mam pytanie do Was mój maluszek od samego rana dzisiaj pokasłuje ale nic innego nie ma czyli gorączka lub jakies inne objawy ( a nie sądze że tyle razy z rzędu było np. od zachłysnięcia) czy mozna kaszelkowi jakos zaradzić???coś podać maluszkowi????
POZDRAWIAM
KARINA
Mam pytanie do Was mój maluszek od samego rana dzisiaj pokasłuje ale nic innego nie ma czyli gorączka lub jakies inne objawy ( a nie sądze że tyle razy z rzędu było np. od zachłysnięcia) czy mozna kaszelkowi jakos zaradzić???coś podać maluszkowi????
POZDRAWIAM
KARINA
E
ELBRA
Gość
dostalam od znajomych cala serie kosmatykow gohnson's baby soothing naturals ....
i wiecie co
Ja też słyszałam że johnsons najaczęściej uczula:-(
Witajcie
POZDRAWIAM
KARINA
Mój zaczał pokasływać w czwartek wnocy. W piątek pojechałam z nim do lekarza i dał mi syropek dla małego. Dałam jeszcze Panadol bo miał lekko podwyższoną temperature.
i mam jeszcze na katar Nasivin dla niemowląt (bo potem też dostał katarek).
Ale już mu przechodzi
Dziś jest u mojej mamy cały dzień bo ja musze pisać prace mgr a mam okrutnego lenia
anineczka
królowa mrówek :P
No to Elbra bierz sie do roboty ;-);-);-)Dziś jest u mojej mamy cały dzień bo ja musze pisać prace mgr a mam okrutnego lenia
Tak ponoc Johnson najbardziej uczula ...o ironio najwiekszy producent kosmetykow dla dzieci
U nas to wlasciwie mozna tylko i wylacznie johnsona kupic,nivea jest ale tylko chyba krem i plyn do kapieli.
reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Tak ponoc Johnson najbardziej uczula ...o ironio najwiekszy producent kosmetykow dla dzieci
no wlasnie.....szkoda ze ja o tym nie wiedzialam, mysmy kupili malemy taki caly kuferek kosmetykow z serii Jonsons Baby i co? mylam nim malego i zauwazylam ze moze nie uczulona ale strasznie wysusza skore no i tym sposobem ja tez sie dorobilam kosmetykow dla siebie i kuferek mam na kosmetyki