reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

no wlasnie.....szkoda ze ja o tym nie wiedzialam, mysmy kupili malemy taki caly kuferek kosmetykow z serii Jonsons Baby i co? mylam nim malego i zauwazylam ze moze nie uczulona ale strasznie wysusza skore :sorry2: no i tym sposobem ja tez sie dorobilam kosmetykow dla siebie :-D:-D i kuferek mam na kosmetyki :-D:-D
widze ze davidek ma taka sam skore jak niki i tez nie lubi johson'a

reklama
Ja używam Bambino.
tzn w sumie tylko krem i chusteczki do pupy;-)
I oilatum do kąpieli al ejuż kończy mi się opakowanie które dostaliśmy więc zostanie tylko mydełko z kosmetyków.
I krem do pupy Sudocrem, ale to tylko po zrobionej kupie smaruję.:tak:

Ja też do kąpania Nivea a potem różne mam i Aderma, mustela, emolium.Póki co jadę na próbkach bo dzięki kumpelom mam ich full i nie muszę nic kupować ewentualnie do kąpieli coś.A Johnsona też nie bardzo polecam bo jest silnie alergizujący a paradoksem jest że u nas w szpitalu tylko Johnsona stosują na noworodkach

Ja też do kąpania Nivea a potem różne mam i Aderma, mustela, emolium.Póki co jadę na próbkach bo dzięki kumpelom mam ich full i nie muszę nic kupować ewentualnie do kąpieli coś.A Johnsona też nie bardzo polecam bo jest silnie alergizujący a paradoksem jest że u nas w szpitalu tylko Johnsona stosują na noworodkach

U nas w szpitalu to samo

Ja używam płynu johnsona (taki używają u nas w szpitalu), ew. oilatum. Smaruję małą balsamem nivea, ale teraz kupiłam hippa i jest super.

reklama
Do góry