reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

no wlasnie.....szkoda ze ja o tym nie wiedzialam, mysmy kupili malemy taki caly kuferek kosmetykow z serii Jonsons Baby i co? mylam nim malego i zauwazylam ze moze nie uczulona ale strasznie wysusza skore :sorry2: no i tym sposobem ja tez sie dorobilam kosmetykow dla siebie :-D:-D i kuferek mam na kosmetyki :-D:-D
widze ze davidek ma taka sam skore jak niki i tez nie lubi johson'a

reklama
Ja używam Bambino.
tzn w sumie tylko krem i chusteczki do pupy;-)
I oilatum do kąpieli al ejuż kończy mi się opakowanie które dostaliśmy więc zostanie tylko mydełko z kosmetyków.
I krem do pupy Sudocrem, ale to tylko po zrobionej kupie smaruję.:tak:

Ja też do kąpania Nivea a potem różne mam i Aderma, mustela, emolium.Póki co jadę na próbkach bo dzięki kumpelom mam ich full i nie muszę nic kupować ewentualnie do kąpieli coś.A Johnsona też nie bardzo polecam bo jest silnie alergizujący a paradoksem jest że u nas w szpitalu tylko Johnsona stosują na noworodkach

Ja też do kąpania Nivea a potem różne mam i Aderma, mustela, emolium.Póki co jadę na próbkach bo dzięki kumpelom mam ich full i nie muszę nic kupować ewentualnie do kąpieli coś.A Johnsona też nie bardzo polecam bo jest silnie alergizujący a paradoksem jest że u nas w szpitalu tylko Johnsona stosują na noworodkach

U nas w szpitalu to samo

Ja używam płynu johnsona (taki używają u nas w szpitalu), ew. oilatum. Smaruję małą balsamem nivea, ale teraz kupiłam hippa i jest super.

reklama
Do góry