reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

reklama
w czym podajecie soczki ...... moj maly dzis pil rozcieczony marchewkowy i mu bardzo smakowalo
Nie bpijemy soczków:baffled:tylko wodę w butli z jedną dziurką:tak:

dziewczyny´jak czesto pierzecie ochraniacz z lozeczka maluchow
a ja nie mam ochraniaczy ale jak miałam kołyskę to baldachim co tydzię prałam ze względu na kurz a ponieważ mamy problemy alergiczne to i pościele zmieniam co tydzień:happy2:

women.....juz z 3 dziurkam ??? ... i jak to z ucienym smoczkiem ??

Mój też pije mleko już ze smoczka nr 3 Aventu, czyli z trzema dziurkami. Bo z dwójki się męczył jak pił a teraz zadowolony:tak:
A do kleiku zrobiłam małą dodatkowa dziurkę w smoczku nr 1, bo z normalnego nie chciało lecieć bo za gęste:tak:

dziewczyny´jak czesto pierzecie ochraniacz z lozeczka maluchow

Ja ochraniacz ząłożyłam dopiero w tym tygodniu;-)

reklama
od poczatku pil z dwoma
a teraz ma juz 3
uciety nozyczkami zeby dobrze lecialo
bo mleko z kleikiem jest bardzo geste

Też tak robiłam Michałowi bo jak już jadał to lubił gęste na końcówce butelkowania to raz w tygodniu przegryzał mi smoczek tak że wyglądał jak kapeć i aż wstyd mi było co chwilę kupować nowy wypijał flachę 350 ml w 2-3 min:-D

Do góry