E
ELBRA
Gość
w czym podajecie soczki ...... moj maly dzis pil rozcieczony marchewkowy i mu bardzo smakowalo
ja normalnie w butelce tak jak wode czy herbatke.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w czym podajecie soczki ...... moj maly dzis pil rozcieczony marchewkowy i mu bardzo smakowalo
ja podaje w małej butelce Aventu ze smoczkiem z 3 dziurkamiw czym podajecie soczki ...... moj maly dzis pil rozcieczony marchewkowy i mu bardzo smakowalo
Nie bpijemy soczkówtylko wodę w butli z jedną dziurkąw czym podajecie soczki ...... moj maly dzis pil rozcieczony marchewkowy i mu bardzo smakowalo
a ja nie mam ochraniaczy ale jak miałam kołyskę to baldachim co tydzię prałam ze względu na kurz a ponieważ mamy problemy alergiczne to i pościele zmieniam co tydzieńdziewczyny´jak czesto pierzecie ochraniacz z lozeczka maluchow
od poczatku pil z dwomawomen.....juz z 3 dziurkam ??? ... i jak to z ucienym smoczkiem ??
dziewczyny´jak czesto pierzecie ochraniacz z lozeczka maluchow
women.....juz z 3 dziurkam ??? ... i jak to z ucienym smoczkiem ??
dziewczyny´jak czesto pierzecie ochraniacz z lozeczka maluchow
od poczatku pil z dwoma
a teraz ma juz 3
uciety nozyczkami zeby dobrze lecialo
bo mleko z kleikiem jest bardzo geste