P
Pustiszi
Gość
A ja kupiłam 1 butelkę loveli i pluje sobie w brodę bo tu jest dla dzieci tylko lenor sensitiv ha! Mówią E nie ma sie co pieścić taka polityka ...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marika30708, cieszę się, że mogłam dostarczyć kilku użytecznych informacji. Szczególnie miło słyszeć, że jesteś zadowolona z produktów Lovela. Bardzo staramy się, by spełniały one oczekiwania mam i odpowiadały ich maluszkom . Dobrze, że pamiętasz, by bez względu na markę sięgać po produkty przeznaczone dla dzieci. Duża część rodziców nie stosuje ich właśnie ze względu na to, że nie są świadomi, z jakich powodów może być to ważne. Czy mogłabyś napisać z jakiego jesteś miasta? Pomogłoby nam to sprawdzić, dlaczego możesz mieć problem z dostępnością płynu do płukania.
Pozdrawiam,
Doradca Lovela