reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

wow Beata niezły czas hehhe,ale moj tez wiecej sie namęczył przy piciu i mniej mi zjadał,a teraz myk myk on najedzony i zadowolony i mama tez!

Mam pytanie
W czym myjecie butelki dziećkowe
Bo narazie nic nie uzywałam ale mam wrazenie jak by zawsze byly brudne te butelki po samej wodzie.

reklama
My jestemy na smoczkach trujprzepływowych no tylko do picia mamy inna butle i tam normalny smoczek z jedna dziurka:-)

ja myje w wodzie i raz dziennie w płynie tak porzadnie szoruje i tyle juz nie gotuje no chyba ze po chorobie to gotuje bo wtedy odkarzam ale to raz na miesiac

wow bira :cool2:

ja mylam mydlem dla dzieci i gotowalam codziennie wieczorem przy Ignacym

ale teraz juz nie
gotowalam tylko jak mala byla malutka
teraz plucze i ew myje porzadnie plynem czy mydlem i ju ;-)

ale uzywacie zwykłego płynu do naczyn?

Bo ja umyłam butle w mydełku dla dzieci i zrobiły sie takie fee z nalotem jakby brudne były.

wow Beata niezły czas hehhe,ale moj tez wiecej sie namęczył przy piciu i mniej mi zjadał,a teraz myk myk on najedzony i zadowolony i mama tez!
Mam pytanie
W czym myjecie butelki dziećkowe
Bo narazie nic nie uzywałam ale mam wrazenie jak by zawsze byly brudne te butelki po samej wodzie.

Women ja myję w zwykłym płynie do garnków:tak: i potem zalewam wrzątkiem butelki. Chociaz ostatnio już tylko myję i nie parzę. Raz na dwa dni wypazrę tylko.
Al jak mały jest teraz chory to parzę po każdym myciu żeby zarazki nie zostawały:tak:
Ale tak poza tym to już tylko myję w płynie wypłukam i git.

to,super tez tak zaczne dziekuje wam za odpowiedzi
moje pragnienie wiedzy na temat mysia butelek zostalo ugaszone hehe dzieki

reklama
powiem szczerze, ze ja tez za bardzo sie nie przykaladam do mycia butelek:zawstydzona/y: Przeplukuje zwykle woda, z raz dzienie plynem(zwyklym do garow), a kiedy wyparzalam to nie pamietam:confused::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Czasem myje tez w zmywarce.

Do góry