reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

lilka rzeczywisice cos w tym musi byc bo foteliki z grupy 9-18 ktore mnie teraz interesuja to zadnen nie ma 5 z bezpieczenstwa, najwyzsza ocena to 4.
czyli nie jest jeszcze tak zle z tym moim fotelikiem obecnym, zreszta gdzies czytalam ze min, to powinien posiadac 3.

reklama
Wisienka ale ja przeczytlam te linki wszystkie od Pati i tam facet pisal ze tak naprawde dlatego jest malo fotelikow z ocenami 5 bo wymogi sa takie ze hohohoo i zadko jaki fotelik je spelnia
i ze ocena 4 to jest fotelik super dobry!!!!!

Karina tak maluszek w drodze :-) dziekuje za gratulacje
a co do twojego pytania to ja czytalam ze organizm kobiety po ciazy regeneruje sie w cale 2 lata ...ale widac ze duzo opini na ten temat jest ;-)

Jest Milenka jest Hania to pewnie teraz wypatrujecie chłopczyka?????:-)albo sie myle.Jak się czujesz????
POZDRAWIAM
KARINA

czuje sie dobrze,normalnie :happy2: przez to nie czuje specjalnie ze jestem w ciazy :happy2:
oby tak dalej

a synus mile widziany :cool2:

Fajnie bo o X-landerze nawet tam nie wspominają,czyli badziewie hehe

Mirka powiem Tobie kochana na swoim przykładzie znaczy sie Doriana.
Jak sie urodził był na Bebilonie,pozniej tacie kazałam kupic mleko i przez pomyłke przywiózł NAN1 a ze nie mialam innego mleka to poszedł Nan1,pozniej był NAN HA Sensitiv a teraz jest NAN HA1 wiec testowanko mały miał niezłe i zyje.
Więc dawaj kobieto zwykłego NANA.JA tez bym wrocila ale doktorowa powiedziala ze do roku dawac NAN HA ale chyba tez to zleje i wroce do zwyklego bo przeciez ma pseudo skazę heheh,smiech na sali z tą służbą zdrowia.

Mnie lekarka kazała zmienić na NAN HA bo teraz jemy NAN. Bo małemu zrobiły się kiedyś na twarzy takie liszajki które znikły po kilku dniach. Pani dr stwierdziła, że to skaza i zmienić mleko. Ale plamy znikły ja mleka nie zmianiłam i wszytsko jest w najlepszym porządku. Zero problemów:tak:

Wisienka ale ja przeczytlam te linki wszystkie od Pati i tam facet pisal ze tak naprawde dlatego jest malo fotelikow z ocenami 5 bo wymogi sa takie ze hohohoo i zadko jaki fotelik je spelnia
i ze ocena 4 to jest fotelik super dobry!!!!!
Karina tak maluszek w drodze :-) dziekuje za gratulacje
a co do twojego pytania to ja czytalam ze organizm kobiety po ciazy regeneruje sie w cale 2 lata ...ale widac ze duzo opini na ten temat jest ;-)

My chcemy szybko drugie bejbi i pytałam lekarza i mówił, że tak do roku wystarczy spokojnie przerwy ale jak będzie wcześniej to tez żadne problem. a ja nie zamierzam czekać rok:-p

Kurcze ale fajnie laski macie z tymi brzuszkami,ja szczerze mówiąc to chciałabym jeszcze urodzić córeczkę i jeszcze jedno dziecko adoptować,mam nadzieje ze znajde odopowiedniego który bedzie chciał podobnie hehhe.

Co do skazy Elbra to śmiech na sali ja teraz kupiłam z 4 puszki mleka i jak je skoncze to mleko nastepne kupie juz zwykłego NANA 2 i tyle.

Co do dziudziusia to bardzo chcilabym miec jeszcze jedno i dlugo nie czekalabym mysle ze ok roku ale od pazdziernika zamierzam isc na studia i jezeli dostane sie to niestety ale chyba bede musiala przelozyc moje drugie maciezynstwo:-(
Tylko kurcze jak skoncze studia to bede miala 33 lata do tego praktyki:szok:
Musze sobie przemyslec to.....

POZDRAWIAM WAS
KARINA

larvunia nim wsypiesz platki do pralki rozpusc je w polowie szklanki goracej wody i wlej juz jako plynne- ladniej bedzie pralo :tak:

co do regeneracji po porodzie to u mnie bylo wsio ok i zadnych przebojow ;-)

woman gwarantuje ze znajdzie sie normalny i fajny facet i spelnice marzenia o trojeczce :-D

reklama
Do góry