reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

reklama
karina ja nic nie chce mowic ale jak mozna nie sprawdzic wynikow testu :confused::szok:
to jest pierwsza rzecz na jaka powinno sie patrzec a nie kolor czy cene.
Bezpieczenstwo zwlaszcza takiego malucha jest najwazniejsze!!!

Pusia az mi dreszcze przeszly,
cale szczescie ze malemu sie nic nie stalo

Zgadza się i jest to bardzo logiczne no ale cóż tak zrobiłam poprostu bezmyślność.:zawstydzona/y:
Mam tylko nadzieje,że ten fotelik będzie dobry patrzałam żeby spełniał normy i miał wymagane atesty.

POZDRAWIAM
KARINA

Tak wogóle to chciałam powiedziecze własnie wróciłam ze szczepienia małego i ma on teraz 3 miesiące i cztery dni miesiąc temu byłam u lekarza i mówiłam że jest niespokojny, slini się, gryzie itd.... i lekarka powiedziała że szykuja się ząbki dzisiaj zajrzała i mówiła ze niedługo przebija mu się dolne jedynki:szok:

POZDRAWIAM
KARINA

mi wystarczyly 3 miechy ;-) do zrobienia next bobo

ja mam maxi cosi cabrio fix, Ignacy jezdzil w nim do 9 mc :tak:
potem wkurzal sie bo nic nie widzial a zmienilismy na maxi cosi tobi
mala jezdzi w cabrio fix :tak:
jak dla mnie najlepsze foteliki, posiadaja wszystkie atesty i dostaly najwiecej gwiazdek w testach uderzeniowych...

sory dziewczyny ale fotelik za 99 pln to dla mnie pomylka
zgadzam sie z dziewczynami...
bezpieczenstwo jest najwazniejsze

dziewczyny tak sie zastanawiam czy dobrze robie ... dotej pory maly dostawal mleko HA1 no i piers ...dzis juz 3 razy karmilam butly no i w nocy dostanie piers
ale nie o to chodzi .... kupilam dzis normalne mleko i tak sie zastanawiam czy malemu nic nie bedzie tzn jeszcze musze skonczyc to HA1
ale lekarki mi zaproponowala to HA1 ale nie wiem dlaczego, ja nie mam alergi nikt z mojej rodziny

czy dobrze robie ??? jak myslicie ??

beata34 ja porobilam zdjecia, ale nic na nich nie widac :dry: kurde mam zly aparat :-(
Larvuniu zrobiłam je wczoraj wieczorem
s5001395uiv7.jpg

s5001396uah3.jpg

Mirka jak dla mnie spokojnie mzoesz zmienic mleko
ja sama Milenie zmienialam mleka jak cos mi nie pasilo
dziecku sie tym nie zaszkodzi :no:
ja mialam na poczatku bebiko omneo po czym przeszlam po pierwszej puszce na normalne bebiko
i bylo wszystko ok

reklama
Do góry