reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

reklama
karina ja nic nie chce mowic ale jak mozna nie sprawdzic wynikow testu :confused::szok:
to jest pierwsza rzecz na jaka powinno sie patrzec a nie kolor czy cene.
Bezpieczenstwo zwlaszcza takiego malucha jest najwazniejsze!!!

Pusia az mi dreszcze przeszly,
cale szczescie ze malemu sie nic nie stalo

Zgadza się i jest to bardzo logiczne no ale cóż tak zrobiłam poprostu bezmyślność.:zawstydzona/y:
Mam tylko nadzieje,że ten fotelik będzie dobry patrzałam żeby spełniał normy i miał wymagane atesty.

POZDRAWIAM
KARINA

Tak wogóle to chciałam powiedziecze własnie wróciłam ze szczepienia małego i ma on teraz 3 miesiące i cztery dni miesiąc temu byłam u lekarza i mówiłam że jest niespokojny, slini się, gryzie itd.... i lekarka powiedziała że szykuja się ząbki dzisiaj zajrzała i mówiła ze niedługo przebija mu się dolne jedynki:szok:

POZDRAWIAM
KARINA

mi wystarczyly 3 miechy ;-) do zrobienia next bobo

ja mam maxi cosi cabrio fix, Ignacy jezdzil w nim do 9 mc :tak:
potem wkurzal sie bo nic nie widzial a zmienilismy na maxi cosi tobi
mala jezdzi w cabrio fix :tak:
jak dla mnie najlepsze foteliki, posiadaja wszystkie atesty i dostaly najwiecej gwiazdek w testach uderzeniowych...

sory dziewczyny ale fotelik za 99 pln to dla mnie pomylka
zgadzam sie z dziewczynami...
bezpieczenstwo jest najwazniejsze

dziewczyny tak sie zastanawiam czy dobrze robie ... dotej pory maly dostawal mleko HA1 no i piers ...dzis juz 3 razy karmilam butly no i w nocy dostanie piers
ale nie o to chodzi .... kupilam dzis normalne mleko i tak sie zastanawiam czy malemu nic nie bedzie tzn jeszcze musze skonczyc to HA1
ale lekarki mi zaproponowala to HA1 ale nie wiem dlaczego, ja nie mam alergi nikt z mojej rodziny

czy dobrze robie ??? jak myslicie ??

beata34 ja porobilam zdjecia, ale nic na nich nie widac :dry: kurde mam zly aparat :-(
Larvuniu zrobiłam je wczoraj wieczorem
s5001395uiv7.jpg

s5001396uah3.jpg

Mirka jak dla mnie spokojnie mzoesz zmienic mleko
ja sama Milenie zmienialam mleka jak cos mi nie pasilo
dziecku sie tym nie zaszkodzi :no:
ja mialam na poczatku bebiko omneo po czym przeszlam po pierwszej puszce na normalne bebiko
i bylo wszystko ok

reklama
Do góry