szalona_Izka
Zaciekawiona BB
ja obcinam nożyczkami dla maluchów, z zaokrąglonymi końcami. Karmię cycem i gaba ma problemy żeby zrobić kupę sama.Bączki tak, ale kupa to ogromny problem... martwie sie:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asix tez myslalam zeby zostawic moje polskie nazwisko, ale za dlugie mam i za ciezkie do wymowy dla anglikow, a raczej juz tu w UK bede zyla z malym to nie bede mu utrudniac zycia na starcie :-)
mam pytanie.....jak bylas u lekarza to przepisali ci lub kazali dawac malemu witaminy? bo ja tu czytalam dziewczyny ze podaja D3 i inne i sie dzis poloznej pytalam od kiedy moge zaczac dawac to powiedziala ze dziecko nie potrzebuje, ze wszystko ma w mleku a sama z tego co wiem to d3 powienno sie dawac zeby krzywicy dziecko nie mialo, zwlaszcza ze tu malo slonca, caly czas deszcz i deszcz
ja nie wiem czemu w tej angli wszystko jest na odwrot
dziewczyny moja mala dostala takich krostek na policzku jak pisalyscie
male syfki z czyms w srodku
ktoras byla u lekarza z tym? co powiedzial? jak to pielegnowac etc
help
Marcela lekarz mówił żeby tego nie ruszacdziewczyny moja mala dostala takich krostek na policzku jak pisalyscie
male syfki z czyms w srodku
ktoras byla u lekarza z tym? co powiedzial? jak to pielegnowac etc
help
asix...a jak jest Maciek po angielsku?
tak z ciekawości pytam bo zielonego pojęcia nie mam