E
ELBRA
Gość
A ja dzisiaj kupilam zapas Pampersów i chusteczek Bambino bo sa na promocji w Rossmanie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ELBRA - a w jakiej cenie są Pampki w Rossmannowskiej promocji?
A z tymi herbatkami to wiele historii słyszałam. Tylu osobom pomogły, co zaszkodziły. Pomagały z reguły zeszłemu pokoleniu, teraz raczej szkodzą ;-).
Na kolki i wzdęcia DLA MNIE najlepsze jest dokładne odbekiwanie dzidziołka, masaże brzuszka, unikanie glutaminianu sodu (czyli żadnej Vegety i gotowych sosów) i soków z kartoników, bo są silnie zakwaszone wit. C (Lusia źle je toleruje). Natomiast do picia polecam kompot z szarych renet. To stara odmiana jabłek, z reguły niezchemizowana, bo są to drzewa wysokie i opryski są bardzo nieopłacalne. No ale z tego też powodu ciężko znaleźć tę odmianę w sklepach.