reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

reklama
dzięki za odpowiedzi ;-):-)
ja się tak właśnie zastanawiałam nad Hugiesami bo ja też pampersowa jestem i przy Samim też tylko pampki używałam
a widziałam ostatnio w markecie ze papersy i hugiesy w jednej cenie są
jak mi się skonczą P. to kupię H.2 na spróbowanie :cool2:

dziewczyny, poczytałam ten wątek... chyba odstawię ten koperek -dziś pierwsza próba... bo Gabę strasznie męczą kolki.... tzn bączki itp...

krostki wg położnej to trądzik niemowlecy - mam z tym robić "nic".

aha -teraz coś miłego... ważyłam w ciąży 75 kg, po porodzie 70, dzisiaj Gaba skończyła 3 tyg, ja ważę 63 i za kolejne trzy mam nadzieję wrocić do lutowego 58 :)

Fajosko :D

Ja już jestem chudsza niż przed ciążą. A pasek w spodniach zaciskam o jedną dziurkę mocniej. Tylko cielsko takie jakieś sflaczałe - trzeba będzie zacząć coś z tym robić ;-).

A mnie te ostatnie 3 kilo schodzi powoli, ale na szczęście schodzi :-)
Szalona odkąd odstawiłam te wszystkie herbatki zawierające koper, mały puszcza bączki, ale już "suche":cool2:, ale musisz sprawdzić to na swojej córeczce, bo może akurat jej to pomaga ;-)

reklama
uueeee a moja waga stoi :-( ważę 53 kg, jeszcze 5 kg do wagi sprzed ciąży :-(
no ale "bufet" mam fajny :-p;-)

ja używam takich pieluch, które są aktualnie w promocji :sorry2: Igi trzymał dupinkę w huggiesach, pampersach, happy, tesco i wszystkie są ok.

Aha wczoraj ważyłam Igora i na wadze elektronicznej wyszło 4800 gram, nieźle co? Chyba musimy przeskoczyć niedługo na następny poziom pieluszek :shocked2:

My musimy Igorowi obcinać pazurki co tydzień bo inaczej drapie siebie i mnie po cycuchach jak ssie.

Do góry