iza813
mama Szymka i Samuela
Ja karmie synka to czesto mnie chwyta mocno za bluzke i nie chce puscic,ale kladzie lapke na piersi i sie cieszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma na to siły... przynajmniej u Marka ale widze że to wkładanie rąk do buzi to po to by ulżyc dziąsełkom niż dla samego ssania ręki
Borys jakis czas temu jadl co 3h, a od ok tyg je co 2h...nie wiem dlaczego...hhmmm albo jakis etam wzrostu, albo mam pokarmu mało. Fakt,ze jak ostatnio sciagnełam to ledwo 60ml mi sie udalo...a kiedys w 5 min 120ml potrafilam ściągnąc. Niestety mój syncio pogardził butlą z moim mleczkiem...wpadł w histerie i cycek musiał byc...Az się boje co by było jakbym pokarm straciła. Co on by jadl???
kurcze dziewczyny co zrobic mam z tą Mała łobuziarą zeby chodzila wczesniej spac? 20 kompanko i potem zasypia po 22, nawet jak zasnie zaraz po kompieli to tylko na pol godziny budzi sie , nie chce juz dojadac i "siedzi" do 22 ..teraz np lezy w łozeczku i sobie gada,... :-)
co do ssania piąstek to moje dziecie tez lubi mimo ze ma smoczek i nie zabraniam
wyrosnie z tego
a ostatnio nabylo nową manierę
a mianowicie miętoli mi cyca przy karmieniu, ściska piąstkami, szczypie drapie itp
a moja skóra taka delikatna że jak kończę karmić to cała pierś czerwona
Kochane mam pytanie.. jak zwykle zresztą...
zauważyłam że Zosia pociera stopą o stopę... na początku myslalam ze ugryzł ją komar i tak się drapie, ale nie możliwe żeby do tej pory ją swędziało tym bardziej , że nie ma żadnego zaczerwienienia... czy to powód do niepokoju?
Love, a wez ty babo daj se na wstrzymanie. Pomysl, zasypiasz natychmiast po kapieli? Pewnie nie. Dzieci tez niekoniecznie chca isc w kime po pluskanku. Widac malej trzeba dac chwile dla siebie. A moze ona jest nocnym markiem...
!
no no, przepijemy babci domek caly...
fajeczke bym sobie zapalila, ale jakos nie zapale.
łołojć
zielona Ty jeszcze to pamiętasz...
szok szok szok
dobrze ze powiedzialas to ustawilam automatyczne nagrywanie na wszystkie odcinki
podpatrze sobie
ja nie wiem jak ludzie mogą z dzieci robic takie króliki doświadczalne to nieludzkie
kurcze a ja taka matkapolka
HAnie karmilam 14 miesiecy i tylko łyka szmpana sie w tym czasie napilam na wlasnym weselu do tego doliczyc 9 miechów ciazy
a potem ze 3 miesiace luzu popifkowalam i znowu ciaza i znowu karmienie
ech jak ja sobie kiedys to wszystko odbije...
co do ssania piąstek to moje dziecie tez lubi mimo ze ma smoczek i nie zabraniam
wyrosnie z tego
a ostatnio nabylo nową manierę
a mianowicie miętoli mi cyca przy karmieniu, ściska piąstkami, szczypie drapie itp
a moja skóra taka delikatna że jak kończę karmić to cała pierś czerwona
Dziewczyny kiedy wasze maluchy zaczely intersowac sie swoimi raczkami i chwytac grzechotke ?
hmm... ze 3 tyg temu.... chyba...