iza813
mama Szymka i Samuela
Moj maly jeszcze sie raczkami nie zainteresowal mimo ze macha nimi,to samo z trzymaniem grzechotki...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hmm.. moje dziecko zrobiło kolejną kupę... zaczynam się zastanawiać czy teraz nie robi za często... na pepti raz na 2-4 dni a teraz w ciągu dwóch dni 3 kupki...
a Kubuś nadal nie chwyta nic świadomie :-( łapkami jako tako się interesuje stópki też dostrzega ale ich nie chwyta jeszcze... piąstki za to pcha non stop do buzi i czasami przkłąda paluszki do paluszków.
hmm.. moje dziecko zrobiło kolejną kupę... zaczynam się zastanawiać czy teraz nie robi za często... na pepti raz na 2-4 dni a teraz w ciągu dwóch dni 3 kupki...
ech moja od tygodnia ponad nie uniosla glowy nawet na chwilke, tylko na macie brzuszkowej na sekunde zaczynam sie naprawde martwic....
tak to jest wszystko ok, wyciaga lapki do zabawek na macie , traca je i probuje sie przekrecac tylko ten brzuszek nie daje mi spac po nocach....
ps nauczyla sie ssac kciuka, juz nie wklada calych laprek tylko kciuka...ech
Kochana spokojnie. Helenka zaczęła ładnie główkę podnosić jak leży na brzuszku dopiero dwa tygodnie temu a ma prawie 4 miesiace. Spróbuj ją kłaść na twoim brzuszku i zobaczysz jak zacznie ładnie główkę podnosić.Wszystko w swoim czasie
Dziewczyny kiedy wasze maluchy zaczely intersowac sie swoimi raczkami i chwytac grzechotke ?
Ja już chyba wiem dlaczego moje dziecko od kilku dni przesypia całe dnie .... ona tak spi od kiedy przyszla mata czas dla brzuszka, nie cierpi na niej lezec wiec wymyslila sobie ze bedzie spac calymi dniami to jej nie bede meczyc na brzuszku