reklama
Ja tez uwazam ze waga jest niezla, Ola ma 12kg bo ja doslownie tucze od stycznia nowa mieszanka, ale jeszcze tylko miesiac, a wzrostu ma 84cm..
Kamisia wez od pediatry skierowanie do gastroenterologa, ew poradni chorob metabolicznych, lepiej to u specjalistów skonsultować niz tracic czas na badania w ciemno...
Kamisia wez od pediatry skierowanie do gastroenterologa, ew poradni chorob metabolicznych, lepiej to u specjalistów skonsultować niz tracic czas na badania w ciemno...
kamisia - Lenka się urodziła z wagą 3700, teraz na ostatniej wizycie ważyła 11200 i nasza lekarka powiedziała, że skoro mała sobie regularnie na 10 centylach przybywa to jest ok i nie ma się czym martwić, gorzej jakby jej waga spadała w dół lub nie rosła. Wg mnie 11500 to nie jest niedowaga.
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Nie tarczycy nie badaliśmy.Ogólnie Antol rozwija się dobrze- nigdy nie był chory ani jakiś apatyczny.
Ten alat i aspat moze byc min. powodem np toksyn produkowanych przez gliste ludzką-stąd badanie na pasożyty.
Dobrze, że trafiliśy na super pediatre - od razu wspomniałże da nam skierowanie do gastroenterologa i na usg brzuszka
A co do wzrostu- to na moje oko jakies 86 cm.
moze z ta waga to ja tak się nakręcam-w jego wieku ja wazylam ok 11 tez
Ten alat i aspat moze byc min. powodem np toksyn produkowanych przez gliste ludzką-stąd badanie na pasożyty.
Dobrze, że trafiliśy na super pediatre - od razu wspomniałże da nam skierowanie do gastroenterologa i na usg brzuszka
A co do wzrostu- to na moje oko jakies 86 cm.
moze z ta waga to ja tak się nakręcam-w jego wieku ja wazylam ok 11 tez
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Kamisia, Antek nie jest jakis bardzo wysoki, wiec to 11,5 kg to wcale nie jest zle... Moja ma cos pomiedzy 93 - 95 cm (zalezy o jakiej porze dnia mierze ;-)) i wazy 13kg
Ostatnia edycja:
aniez
Fanka BB :)
Kamisia- bedzie dobrze! Najwazniejsze, ze sie diagnozujecie. Wyniki czasem roznie wychodza, u Bartka np. bylo podejzenie maloplytkowosci, ale na szczescie okazalo sie to byc zwiazane z przebytymi infekcjami.
Co do wagi, to pytanie trzeba by postawic inaczej, nie ile Antek wazy, ale jak przybiera i jesli caly czas miarowo, nie ma spadkow na siatce centylowej lub niespodziewanych skokow, to moze ten typ tak ma. Obgadaj ten temat z pediatra, bo dzieci sa nieporownywalne, Co wazne dwulatki nie przybieraja juz jakos mega szybko na wadze.
Trzymam kciuki za to, zeby wyniki sie poprawily!
Co do wagi, to pytanie trzeba by postawic inaczej, nie ile Antek wazy, ale jak przybiera i jesli caly czas miarowo, nie ma spadkow na siatce centylowej lub niespodziewanych skokow, to moze ten typ tak ma. Obgadaj ten temat z pediatra, bo dzieci sa nieporownywalne, Co wazne dwulatki nie przybieraja juz jakos mega szybko na wadze.
Trzymam kciuki za to, zeby wyniki sie poprawily!
Dziewczyny, poleccie cos na suche wlosy. Natka ma tak masakrycznie suche wlosy, ze nawet po kilku dniach niemycia ani troche tluste sie nie robia. Codziennie wstaje z sianem na glowie, ktore nawet uczesane odstaje. Ostatnio dostalam porade od mamy zeby jej kremem nivea wysmarowac. Niestety niewiele to dalo
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
onka ja też tak miałam... kiedyś pomogła mi odżywka z lanolina. Później płynny jedwab...