reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

no nie wiem bo jak dalam ten budyn to zaraz mi zrobil ciemno zielona kupe i od tekj pory po dzis juz jest normalnego koloru ale biegunka, i dosc czesto bo nawet 4 razy na dzien.
je duzo,pije tez. wiec nie wiem. moze ze za duzo ostatnio je ale co ma zroboc kiedy sie domaga'. zreszto zawsze mial biegunke przy zebach ale nie az taka a zebow nie widac.

tak czy tak juro z rana lece do pediatry, zeby go nie przetrzymywac.

Katik, Pola zdrówka dziewczyny

reklama
i ooo bylam . przepisal mu Orsalit i jeszcze tam cos. widocznie jak pisalyscie jakis wirus z powietrza, badz jak tez wspominalam zęby. osłuchowo jest oki.

w diecie: ogrniczam teraz mleko, kupilam banany, dzis zqmiast kaszki zjadl ryz z sokiem,zobaczymy.

Filonka- przy każdej biegunce należy ograniczyć mleko i jego przetwory, czyli też jogurty, sery itd. Jak biegunka pójdzie precz, to wprowadzasz zaczynając od jogurtu (najlepiej naturalnego), potem sery, potem mleko :-) Wirusów teraz pełno :-( zdrówka dla Kacperka!

witam od razu tutaj bo na ine watki nawet głowy nie mam :((((

Mały niestety z tej infekcji dostał zapalenia pluc. kolejne juz w tym miesiącu!!!!!
waczymy od 2 dni i nocy z wysoką goraczka
od ponad tyg z biegunką.
i uporczywym duszącym kaszlem.
woze go na zastrzyki na pogotowie od dzis o 8 i 20 .bo mial isc do szpitala ...ale zdecydowalam z pediatra ze w domu leczenie bedzie korzystniejsze. w razie co m tel do pediatry i w dzien czy w nocy mam dzwonic.
nie spie juz od 2 nocy tylko czówam przy nim.

lece bo juz marudzi, nie da sie go na chwile zostawic, zmeczony, ospaly, drazliwy, marudny.
pa nie wiem do kiedy

Zdrowka dla Kacperka!!!! na biegunke polecam Enterol, kiedys Aniez polecila i od wtedy jest zawsze obecny wnaszej apteczce

reklama
Do góry