reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

reklama
dzieki w imieniu małego. kofane jesteście.
teraz mały spi. a na 18 jedziemy na zastrzyk....baaardzo bolacy :-( prawie placze razem z nim ja go kłuja.
marta- my mamy na biegunke-Nifuroksazyd HASCO .... działa w 100 % ..taka zólta bananowa zawiesina.

Mam nadzieje, ze Kacperek juz lepiej.

Mam klopot. Nie wiem co jest jemu winne. Ale po kolei. 3 dni po powrocie z Polski poszlam zaszczepic mala na ta rozyczke, swinke i co tam jeszcze bylo. Mloda zniosla szczepienie swietnie - zadnej goraczki czy marudzenia. I tak mi sie zdaje, ze po szczepieniu zaczely sie klopoty. Mianowicie niemal natychmiast po tym jak Konstancja zje obiad robi kupe. Niestety jest ona bardzo rzadka i ciemno zielona. kupa poranna jest normalna, w sensie gesta i wielokolorowa ;-) No i mam zagwozdke. Czy ten gowniany problem jest odpowiedzia na szczepienie, zmiane jedzenia, czy jakies inne dziadostwo. Do lekarza bede mogla wybrac sie najwczesniej we srode - jesli sie uda.

Zielona- obstawiałabym zmiane diety (jednak), ale jutro ide zaszczepić bączka- pączka to się przy okazji zapytam co służba zdrowia na to :-)

Zapytaj koniecznie, bo nie wiem czy sie bardzo martwic. Niby mloda je to samo, co w Polsce, niemniej jednak troche pewnie sie roznia tutejsze produkty, lub chociazby woda. Choc dzis ten paskudny kupal byl po jajecznicy z szynka i chlebku z maselkiem - grunt, ze w porze poobiadkowej.

reklama
SZkoda że tak od razu zaszczepiłaś to byś wiedziała o co kaman , ale mi się wydaję że to też zmiana diety . Bo po tej szczepionce z tego co pamiętam to jak były jakieś powikłaniaq czy złe zamopoczucie to raczej była to gorączka .

Ja szczepie 2 czerwca żeby mi nie weszło na wyjazd .

Do góry