reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

marta - wrzuć proszę link tego wałka czy klina do ćwiczeń, bo chyba coś takiego posiadam i chętnie oddam Oli w prezencie:-)

reklama
Gosiek nie dziwię się,że się wkurzyłaś, jakiś pacan z tego lekarza. Nie rozumiem,przecież oni są od tego aby pomagać, a często o tym zapominają....

Aga to ci Sebuś zrobił niespodziankę. Jeśli to cię męczy to może rzeczywiście skontroluj to u specjalisty. Co do wagi to się nie martw, widocznie taka jego natura. Maja natomiast waży ponad 9500,a jeść nie chce prawie wcale... no poza owocami bo je uwielbia :)

Gratki dla Oleńki! Dzielna z niej dziewczynka!

dziewczyny ola dostala wczoraj sumamed pierwszy raz, dzis zrobila juz 3 albo 4 rzadkie kupki, dosc wodniste. dwie ostanie byly juz duzo mniej obfite. czytalam w ulotce ze ten lek moze powodowac biegunke ale nie wiem co robic. ola pije, sika, ciemiaczko ok, probiotyk tez dostaje-dicoflor.

mam stres jak diabli.... jesli jeszcze jakas kupka sie zdarzy pewnie pojfde na pogotowie:( normalnie plakac mi sie chce

jejku czy u nas bedzie kiedys spokoj?:(

Elvie jesli masz cos takiego i tego nie potrzebujesz to my baaaaaardzo chetnie to przyjmiemy i bedziemy baaaaaaaaardzo szczesliwe:tak:
No miałam mieć, ale dostałam info, że już ktoś inny ma, więc nie kupuj;-)
Nie ważne od kogo to dostaniesz, najważniejsze, że to ma Oli pomóc, co nas wszystkie ogromnie cieszy:tak:

reklama
od poltorej godziny kupki nie bylo, poki co mam podawac smecte i hydroneę. na szczescie ola chetnie pije, w tej sytuacji ratuje nas troche sonda bo nawet gdyby ola nie chciala pic to i tak dostanie przez ta sonde plyny. smecte i hydroneę tez daje jej przez sonde zeby nie prowokowac wymiotow. jak do jutra nie przejdzie mamy isc do naszej pediatry.
dzieki Bogu Olka nie ma temperatury, jest moze troche bardziej spokojna niz zwykle, ale chyba kazdy tak ma przy biegunce...
oby to nie bylo nic powaznego bo juz przed oczami mam szpital:(

Do góry