reklama
marta - wrzuć proszę link tego wałka czy klina do ćwiczeń, bo chyba coś takiego posiadam i chętnie oddam Oli w prezencie:-)
Elvie my potrzebujemy takiego Wałek rehab.o średnicy 19 cm x 60 cm (1479380130) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Yhym.. No to dostaniesz ten wałek niebawem;-) E-ciotki uwielbiają pomagać
Elvie jesli masz cos takiego i tego nie potrzebujesz to my baaaaaardzo chetnie to przyjmiemy i bedziemy baaaaaaaaardzo szczesliwe
Gosiek nie dziwię się,że się wkurzyłaś, jakiś pacan z tego lekarza. Nie rozumiem,przecież oni są od tego aby pomagać, a często o tym zapominają....
Aga to ci Sebuś zrobił niespodziankę. Jeśli to cię męczy to może rzeczywiście skontroluj to u specjalisty. Co do wagi to się nie martw, widocznie taka jego natura. Maja natomiast waży ponad 9500,a jeść nie chce prawie wcale... no poza owocami bo je uwielbia
Gratki dla Oleńki! Dzielna z niej dziewczynka!
Aga to ci Sebuś zrobił niespodziankę. Jeśli to cię męczy to może rzeczywiście skontroluj to u specjalisty. Co do wagi to się nie martw, widocznie taka jego natura. Maja natomiast waży ponad 9500,a jeść nie chce prawie wcale... no poza owocami bo je uwielbia
Gratki dla Oleńki! Dzielna z niej dziewczynka!
Elvie jesli masz cos takiego i tego nie potrzebujesz to my baaaaaardzo chetnie to przyjmiemy i bedziemy baaaaaaaaardzo szczesliwe
Także nie kupuj
dziewczyny ola dostala wczoraj sumamed pierwszy raz, dzis zrobila juz 3 albo 4 rzadkie kupki, dosc wodniste. dwie ostanie byly juz duzo mniej obfite. czytalam w ulotce ze ten lek moze powodowac biegunke ale nie wiem co robic. ola pije, sika, ciemiaczko ok, probiotyk tez dostaje-dicoflor.
mam stres jak diabli.... jesli jeszcze jakas kupka sie zdarzy pewnie pojfde na pogotowie normalnie plakac mi sie chce
jejku czy u nas bedzie kiedys spokoj?
mam stres jak diabli.... jesli jeszcze jakas kupka sie zdarzy pewnie pojfde na pogotowie normalnie plakac mi sie chce
jejku czy u nas bedzie kiedys spokoj?
No miałam mieć, ale dostałam info, że już ktoś inny ma, więc nie kupuj;-)Elvie jesli masz cos takiego i tego nie potrzebujesz to my baaaaaardzo chetnie to przyjmiemy i bedziemy baaaaaaaaardzo szczesliwe
Nie ważne od kogo to dostaniesz, najważniejsze, że to ma Oli pomóc, co nas wszystkie ogromnie cieszy
reklama
od poltorej godziny kupki nie bylo, poki co mam podawac smecte i hydroneę. na szczescie ola chetnie pije, w tej sytuacji ratuje nas troche sonda bo nawet gdyby ola nie chciala pic to i tak dostanie przez ta sonde plyny. smecte i hydroneę tez daje jej przez sonde zeby nie prowokowac wymiotow. jak do jutra nie przejdzie mamy isc do naszej pediatry.
dzieki Bogu Olka nie ma temperatury, jest moze troche bardziej spokojna niz zwykle, ale chyba kazdy tak ma przy biegunce...
oby to nie bylo nic powaznego bo juz przed oczami mam szpital
dzieki Bogu Olka nie ma temperatury, jest moze troche bardziej spokojna niz zwykle, ale chyba kazdy tak ma przy biegunce...
oby to nie bylo nic powaznego bo juz przed oczami mam szpital