|czesc, wlasnie wrocilismy od lekarza, bylismy na kontroli ogolnego dobrostanu Mlodego Szkraba. Pytam lekarza o to jego nie-siedzenie, bo Seb niby siedzi ale nie na popie jak kazde normalne dziecko, tylko ... jakby to napisac... sieda jakby na pietach, ale tak naprawde nie siedzi na pitach, tylko miedzy pietami. Jego nozki maja ksztalt litery W. Mam nadzieje ze wiecie o co mi chodzi. no wiec mowie lekarzowi ze troche mnie to zastanawia. lekarz na to, ze jak to nie siedzi - takie duze dziecko musi juz siedziec. No wiec posadzil Sebka na pupie przed nim postawil jakas zabawke, a Sebek co?! SIEDZI no myslalam, ze mnie cos trafi. Wyszlo na to, ze jakas nadgorliwa jestem, nadopikuncza i wogole dziwna. ale nic to. Sebek ogolnie podobno rowija sie nadwyraz dobrze. Jak nie zacznie sam siedziec do roku to mamy to wtedy sprawdzic.
aha, Sebek wazy 8400. Malutko, nie? ostatnio u lekarza wazylismy go 28go wrzesnia i mial wtedy 7kg, czyli przybral tylko 1.4 w ciagu 5 miesiacy. mamy obserwowac wage, bo cos slabo mu z tym tyciem idzie...
o tych krzykach nocnych tez mowilam, ale lekarz nie wie o co moze chodzic. ostawia zeby. jak nie zeby to moze Seb jest nerwowy z jakiegos powodu i nam przepisac jakies preparaty uspokajajace. Narazie podziekowalam. Tak wiec nadal niewiele wiemy.
aha, Sebek wazy 8400. Malutko, nie? ostatnio u lekarza wazylismy go 28go wrzesnia i mial wtedy 7kg, czyli przybral tylko 1.4 w ciagu 5 miesiacy. mamy obserwowac wage, bo cos slabo mu z tym tyciem idzie...
o tych krzykach nocnych tez mowilam, ale lekarz nie wie o co moze chodzic. ostawia zeby. jak nie zeby to moze Seb jest nerwowy z jakiegos powodu i nam przepisac jakies preparaty uspokajajace. Narazie podziekowalam. Tak wiec nadal niewiele wiemy.
Ostatnia edycja: