reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

brawo!
Marek chyba rekord swiata chcial pobic, bo o tym, ze mu ida zeby pisalas juz przed moja Polka w lipcu hehe

Byś wiedziała ... ale pediatra się nie pomylił mówiąc że tak szybko mu nie wyjdą choć widać że idą to raz a dwa nawet w dalszej części miał rację... bo stwierdził że powinny wyjść ciut wcześniej niż bratu... he he he

reklama
Agnieszka gratki dla Mareczka.

A moja zaba ma biegunke.Tak mi sie wydaje,bo zrobila dwa razy juz dzis takie wodniste jak wtedy gdy byla malutka.Kurcze nie wiem czy to ma zwiazek z antybiotykiem?

gosiek bardzo możliwe że to od antybiotyku. Weź przeczytaj ulotkę w działaniach niepożądanych co pisze

M. dziękuje za gratulacje :-D

zapomnialam jeszcze dodac ze moj syn broi na maksa
to nie to co HAnia w jego wieku
HAnia byal grzeczna a on...
pogrom
staje przy regale i siciaga z polek albumy ze zdjeciami nastepnie wyciaga i gniecie zdjecia
wyjada ziemie z kwiatka, tak dobrze czytacie
juz dwa razy mu sie zdarzylo
wczoraj sie wkurzylam i wywalilam kwaitka na klatke
dzis dopadl sie do żarcia papieru toaletowego
no i podnosi sobie kalpe od sedesu i ma zapal by grzebac wewnatrz muszli
najlepiej wyciagal by koszyczki z wc kostkami
do tego wszelkie kable w kontaktach w jego zasiegu byc nie moga
no i jeszcze najnowszy wyczyn:
u nas pod oknem jest stol z krzeslami
mlody pod stolem podchodzi pod okno
staje pod kaloryferem i kreci gałką od ogrzewania
za pierwszym razem jak tam wlazl to sie przestraszylam bo go nei moglam znalezc bogo tam nei bylo widac

kwiatek- w końcu to chłopak...
mój nie lepszy- ziemia od kwaitków tez była mniami- wiec kwiatki poszły na poziom nieosiągalny dla Antka
kable , które szły przy listwach wyrwane, a wczoraj skubaniec mały isedziałpod stołem w kuchni i przewróćił taboret- całe szczęscie ze nie spadł na niego:/

teraz słodko śpi i wyglada jak aniołek

pogrom
staje przy regale i siciaga z polek albumy ze zdjeciami nastepnie wyciaga i gniecie zdjecia
za pierwszym razem jak tam wlazl to sie przestraszylam bo go nei moglam znalezc bogo tam nei bylo widac

aaa jeszcze przy stoliku rtv staje i kreci telewizorem na boki!!!

O matko ale rozbójnik! Dobrze że u mnie nie ma kwiatków w zasięgu ręki ani niskich półek ale też co dopadnie to wszystko jego... J. był dużo grzeczniejszy :tak: choć i tak był diablikiem :-p ale jemu się powiedziało nie nie wolno bo... i skutkowało... teraz matka zapomnij. Im bardziej zabraniam tym lepsza frajda

To chyba nie tylko domena chłopaków. Wydawało mi się, że po Marysi wszystko stoi jak powinno, ale Anielka robi takie rzeczy, które Marysi do głowy nawet nie przychodziły. I oczywiście musi przy wszystkim asystować, więc jak starsza ma ciastolinę albo coś sobie wycina, rysuje to młoda musi być na oku - staje koło niej i próbuje podebrać wszystko.

Gosia, to najprawdopodobniej od antybiotyku. A osłonowo coś podajesz? Wtedy jest lepiej, choć u nas przy kazdym chorowaniu zużycie pieluch się stanowczo zwiększa.

pogrom

Jakbym czytała o Szymku :)
Ola jest grzeczna nie wywleka z szafek nie włazi nigdzie , nie grzebie , nie wywleka nie wylewa itp . łazi sobie za mną i wisi mi na nodze he he

reklama
kwiatek OMG!! hehe w takich momentach cieszę się że N jeszcze nie chodzi ale myślę że jak tylko opanuje tą umiejętność to będzie z niej niezły zbój bo już grzebie w szufladach, ciąga za obrus, bije mnie czym popadnie, ciąga kota za futro broi jak tylko może

Do góry