reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

Elvie a masz tantum verde w psikaczu albo hasco sept? świetnie znieczulają, nie tylko gardło, dziąsła też. Moja lekarka poleca :D

reklama
Tak u nas to samo.Zeby bylo jeszcze smieszniej to Ami sie drze wtedy strasznie.Jak rano ja przebieram z pizamki to jest jakis horror.Robie to na raty.Najpierw ubieram body i biore na rece bo az sie zachodzi.Tak co chwilke jakas czesc ubioru jej zakladam.

kittek a jak tam pipunia Majii?Lepiej juz?

Na zabki jeszcze nic nie uzywamy bo chyba ja nie mecza.Chociaz zakupiony zel juz czeka.Ale jak sie poda do mnie to pewnie se jeszcze poczeka bo mi zeby szly dobrze po roku.

taa śmiesznew to może i jest, coby mu tak tylko do dorosłości nie zostało bo wtedy to już smiesznie nie będzie :)

Marek- gratulujemy zębola, w końcu !!!

reklama
Do góry