kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Justa mój Antoś ma na policzku jedną krostę taką czerwoną malutką - i jest ona już od jakiś 2 tygodni z tym że trochę zbledła.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
salamandra - hoho no niezle z tymi zabkami Adas idzie..
dziewczyny jak czesto myjecie dzieciom zabki? tzn. przemywacie.. i czy uzywacie do tego tej specjalnej szczoteczki? czy palcem i gazikiem?? ja uzywam tej szczoteczki dziwnej, ale tak sekunde tylko przemywam i raz dziennie...
ja widze ze twoj suwaczek tez jest maly
Slalmandra jak dasz radę tych na górze zrobić to ja Cię zgłoszę do National Geographic w kategorii "polowanie z sparatem"
A czytałam że jak się zacznie to zęby mogą nawet po 4 wyłazić...
Z racji tego,ze dzis mamy pol roczku bylismy na szczepieniu i ogolnej rewizji.
Krzyk byl nieziemski.Moja biedna Ami:-(
Potem jak padla to spala az poltorej godzinytak sie biedna umeczyla tym placzem.
Wazymy 7,240 i mamy 65 cm.W ciagu dwoch miesiecy przybrala tylko 1,200.Urosla 1 cm.To chyba malo?
Lekarka mowila ze bardzo zle ze nie chce nic pic,bo jeszcze gorsza bedzie miala ta skore jeszcze bardziej wysuszona bedzie.A ona nic ani wody ani herbatek ani sokow nic a nic nie chce pic.Butelka blee lyzeczka blee.Matko jak mam ja przekonac zeby jednak cos wypila.Kupuje soczki i owoce i wszystkie sama jem bo ona nie zje nic.:---(