reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

reklama
u nas krem też bubchena
i odparzenia się pojawiły :-( pierwszy raz huggisy użyłam, ale jeszcze nie wiem czy to oby napewno ich wina.
Matko...dziewczyny spójrzcie na mój ząbkowy suwaczek.... :baffled: autentycznie. podrosną to obfocę

a u nas nic....cisza.... zero......

kiciu, hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrra! wreszcie dziecko mlodsze i ciezsze od Kostki :D A tak na powaznie, to super, ze duzy i silny chlop rosnie.

a ile wazy Kostka?? Ola ma 8800 i w 6 tyg przybrala troszke ponad 600g.... hmmm... czy powinnam sie martwic...?? pediatra jak bylismu na poprzednim szczepieniu strwiersdzila ze Ola duza i nie zmieniac mleka na 2, teraz jak bylismy to ze jzu powinna miec zmienione i datego nie przybrala duzo....

masakra....

Daga, Kostka wazy 8,8kg. W ciagu ostatnich 2 miesiecy przybrala rowno 2 kg.

a no i ona jest cyckowa. Mleko modyfikowane dostaje bardzo sporadycznie.
Stale pokarmy zaczelam wprowadzac jak mala miala 4,5 miesiaca, ale to warzywa i owoce. Miesko je od zeszlego poniedzialku.

Ostatnia edycja:
reklama
Salamandra czekamy na zdjęcia zęboli. Naprawdę idą w zastraszającym tempie

A czemu mój suwaczek z ząbkami taki wielki a Wasze takie małe?

Ostatnia edycja:
Do góry