AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Sama huśtawka do 9kg i chyba nawet ta pozycja z podparciem też :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas krem też bubchena
i odparzenia się pojawiły :-( pierwszy raz huggisy użyłam, ale jeszcze nie wiem czy to oby napewno ich wina.
Matko...dziewczyny spójrzcie na mój ząbkowy suwaczek.... autentycznie. podrosną to obfocę
kiciu, hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrra! wreszcie dziecko mlodsze i ciezsze od Kostki A tak na powaznie, to super, ze duzy i silny chlop rosnie.
Kolejne? Czyli to juz 5 i 6 zab?????????? wow......Zielona mój Adasiek tydz temu wazyl 8,86. Teraz pewnie przekroczył 9, a za 3 dni konczy 6msc.
I następny ząb wykiełkował... kolejny się przebija. Teraz jestem pewna, że ostatni tydzień mruczenia tym faktem był spowodowany
echeKolejne? Czyli to juz 5 i 6 zab?????????? wow......