reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

Zielona mój Adasiek tydz temu wazyl 8,86. Teraz pewnie przekroczył 9, a za 3 dni konczy 6msc.
I następny ząb wykiełkował... kolejny się przebija. Teraz jestem pewna, że ostatni tydzień mruczenia tym faktem był spowodowany
woooow, ale Adas ma tempo :szok:, Borys nadal bezzębny, ale dają mu w kośc strasznie:-(

reklama
Ło nie tak łatwo zdjęcia zęboli zrobić -łatwiej mi było jak się przebiły niż teraz jak urosły...
Wtedy zajęło mi to 20 minut... teraz walczę 2 dni i nic... Ala łapie aparat, zakrywa zęby językiem...
Slalmandra jak dasz radę tych na górze zrobić to ja Cię zgłoszę do National Geographic w kategorii "polowanie z sparatem"

A czytałam że jak się zacznie to zęby mogą nawet po 4 wyłazić...

Ło nie tak łatwo zdjęcia zęboli zrobić -łatwiej mi było jak się przebiły niż teraz jak urosły...
Wtedy zajęło mi to 20 minut... teraz walczę 2 dni i nic... Ala łapie aparat, zakrywa zęby językiem...
Slalmandra jak dasz radę tych na górze zrobić to ja Cię zgłoszę do National Geographic w kategorii "polowanie z sparatem"

A czytałam że jak się zacznie to zęby mogą nawet po 4 wyłazić...

Szymkowi tak wylzły 4 a potem chyba ze trzy miechy nic i dalej to już nie wiem bo nie dał sobie za bardzo ogladać .. czasami przylukałam że coś wyszło poprostu

Zęby to póki co nei mój temat...ale nadejdzie czas :/ teraz współczuję wszystkim obecnie ząbkującym :(

Ja mam pytanie z innej beczki- Jaki kremik na zimę do buźki dla małej kupić???

dziewczyny mam pytanie, moze ktorejs dziecko tez to ma lub mialo... moja niunia dostala na twarzy takie dwie plamki, jedna na policzku jakby a druga na brodzie, to wyglada jak liszaj, bylam u lekarza i mowil ze moze byc od sliny (ale na policzku to raczej nie) albo jakas alergia od jedzenia (kazal wykulczyc seler) i podawac 2 tygodnie to samo jedzenie..., albo jakas nadwrazliwosc od hormonow bo zabki ida...
no i to nadal jest, smaruje kremem oilatum i nic nie znika... i tak sie zastanawiam czy isc do innego lekarza? moze jakas masc dostane na to?

reklama
salamandra - hoho no niezle z tymi zabkami Adas idzie..

dziewczyny jak czesto myjecie dzieciom zabki? tzn. przemywacie.. i czy uzywacie do tego tej specjalnej szczoteczki? czy palcem i gazikiem?? ja uzywam tej szczoteczki dziwnej, ale tak sekunde tylko przemywam i raz dziennie...

Salamandra czekamy na zdjęcia zęboli. Naprawdę idą w zastraszającym tempie

A czemu mój suwaczek z ząbkami taki wielki a Wasze takie małe?
ja widze ze twoj suwaczek tez jest maly:tak:

Do góry