reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

elve- no sa troszke mniejsze ale jak dla mnie ok. no ja teraz w selgrosie kupiłam 4=pak tych niebieskich (4.50za szt,) zobacze jak sie sprawuja.
salamandra- no mały daje czadu z tymi zebolami, chyba jako jedyny ma tyle zeboli.
iza- u nas nic sie nie złuszcza.tylko jak był wlasnie maluski, ja juz nie oliwkuje małego, czasem tylko do kompieli wleje pare kropli oliwki.

reklama
Iza u nas się nie złyuszcza. A'propos odparzenia- może coś nowego do diety wprowadziłaś? Odparzenie czasem jest wynikiem alergii.

mam pytanko czy już wszystkie kwietniowe maleństwa same siedzą ??
jak go sie posadzi to tak,tak jak na załaczonym obrazku. a teraz to jak chce go podniesc do siedzenia to on od razu na nogi sztybno wstaje i nie da sie go do siedzenia ?ustawić?. poprostu strasznie chce i sztybno na nóżkach stoi. choc ja jestem narazie przeciwna stawianiu go na nózki. bedzie czas sam wstanie,

uff a już myślałam że moja Natalka jakaś leniwa ale widzę że rozwija się jak należy. Jak się ją posadzi to siedzi ale tak niepewnie buja się we wszystkie strony

uff a już myślałam że moja Natalka jakaś leniwa ale widzę że rozwija się jak należy. Jak się ją posadzi to siedzi ale tak niepewnie buja się we wszystkie strony

Wcale nie leniwa. Moja Natalka dopiero zaczyna w ogole myslec o tym, ze mozna siedziec. Jak trzymam ja na kolanach i jest cos ciekawego na stole, to sie podciagnie do siedzenia, ale musze ja trzymac pod paszkami bo mi z kolan spadnie. Takze cos tam juz kombinuje, ale do siedzenia jeszcze dluuuuuga droga.

reklama
Ola jak siedzi u mnie na kolanach to buja się we wszystkie strony także jeszcze jeszcze u nas z tym siedzeniem

co do smoczków to uywamy nuka ale były TT też dobre; avent nie podpasił.

Moja sypia tylko i wyłącznie na plecach; na palcach jednej reki mogę zlicyzć ile razy spalana boku.

Do góry