reklama
Dziewczyny, a Amol nie ma alkoholu w sobie ? Wydaje mi się, że ma, więc chyba dla dzieci to średnio...
Agnieszko, u nas podobnie jak u Ciebie, H od 3ech tygodni furczy na nosku...jak już ją mocno zatka, to ja nasivin jej podaję, bo tak jak mówisz - żadne fridy iinne psikadła nie pomagają ...ano i jeszcze inhaluję ją solą fizjologiczną ale z nebulizatora...przynajmniej łatwiej jej sie oddych po tym...
a laryngologa wizytowaliscie ?
Agnieszko, u nas podobnie jak u Ciebie, H od 3ech tygodni furczy na nosku...jak już ją mocno zatka, to ja nasivin jej podaję, bo tak jak mówisz - żadne fridy iinne psikadła nie pomagają ...ano i jeszcze inhaluję ją solą fizjologiczną ale z nebulizatora...przynajmniej łatwiej jej sie oddych po tym...
a laryngologa wizytowaliscie ?
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ja mam wrażenie że M. nawet Nasivin nie pomaga... a u laryngologa nie byliśmy...
iza813
mama Szymka i Samuela
Mojemu malemu dzisiaj na policzku i na nosku pojawily sie czerwone plamy.Ta na policzku jest duza a na nosku jest kilka malych,moze to jest alergia na mleko
u nas po trzech dniach na nasivinie katarek minłąłJa mam wrażenie że M. nawet Nasivin nie pomaga... a u laryngologa nie byliśmy...
może się podrapał - Julka tak czasem gdzieś się "skubnie" i powstaje taka plamka czerwona, rozmiar zależy od tego jak bardzo zmaltretowała to miejsce, ja przemywam solą fizjologiczną i za jakiś czas (w ciągu dnia ) znikaMojemu malemu dzisiaj na policzku i na nosku pojawily sie czerwone plamy.Ta na policzku jest duza a na nosku jest kilka malych,moze to jest alergia na mleko
Mojemu malemu dzisiaj na policzku i na nosku pojawily sie czerwone plamy.Ta na policzku jest duza a na nosku jest kilka malych,moze to jest alergia na mleko
u nas też ostatnio wyskoczyły krostki po kaszce mannej z mlekiem modyfikowanym... a tak to pijemy mleko HA więc u nas to ewidentnie po mleku
gosienkag76
Fanka BB :)
kurcze coś mi dzisiaj forum kiepsko działa, ciągle mam jakieś errory
U mnie to samo
reklama
gosienkag76
Fanka BB :)
...